.

.

Инструмент за измерване Angoily Ръчно Дърводелски връзка Професионални Занаяти Лястовича Опашка Точен Ергономичен Дървообработващи Дизайн за Рязане, Кука за Владет?

Инструмент за измерване Angoily Ръчно Дърводелски връзка Професионални Занаяти Лястовича Опашка Точен Ергономичен Дървообработващи

BGN 7.85

Брой продукти
На склад

алуминийДЪРВОДЕЛСКИ чертильщик "ЛЯСТОВИЧА опашка" - маркер за маркиране "лястовича опашка" Маркер предпазва от ряз, което ви дава възможност постоянно да правят точни марка за дървен материал от иглолистна, така и широколистна.СЕНЗОР на ФУГИ на ДЪРВЕН материал с РЪЧНО РЯЗАНЕ - маркер във формата на седловината под формата на ласточкиного опашката задължителен набор от инструменти както за начинаещи, така и за опитни мебелисти, както и за любителите на дървен материал.РЪКОВОДСТВО ЗА ИЗМЕРВАНЕ на ДОГРАМА - изящна изработка осигурява точен резултат и ясна калибриране.МАРКЕР "ЛЯСТОВИЧА опашка" със собствените си ръце - маркер, за рязане, ви дава възможност постоянно да правят точни марка, както за мека, така и за твърда дървесина.ИЗМЕРВАТЕЛЕН ръководство инструмент - Фина работа, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба.Пратката включва 1 x дървообработващи чертильщик Характеристики -изящна изработка осигурява точен резултат и ясна калибрира Ръчно чертильщика. - Маркер предотвратява си една перфектна кройка, която ви дава възможност последователно да се прилага точната марка, както за мека, така и за твърда дървесина с помощта на устройства за маркиране "лястовича опашка". - Този удобен дървен маркер е предназначен за професионалисти или аматьори занаяти собствените си ръце.Това ви позволява да затегнете инструмент на дървото, за да може по-прецизно изрязани водач за лобзика под формата на ласточкиного на опашката. - Това е задължителен набор от инструменти както за начинаещи, така и за опитни мебелисти, както и ръководство за точност "лястовича опашка" за любителите на дървен материал. - Цвят : черен маркер за чертане - Маркер за чертане е изработен от висококачествен материал, който има дълъг експлоатационен живот. - Размер : Около 7.86 X0 маркер "лястовича опашка" за дървообработване. - Материал : Алуминий Ръководство за съответствие под формата на ласточкиного опашката Информация за стоки Резьбонарезной машина под формата на ласточкиного опашката Е един от най-добрите варианти за вас. ръководство за измерване на дограма търсите надеждна машина за дървообработване?Вие сте в търсене на надежден инструмент, който ще ви помогне да се доведе нещо до края?Ако отговорът ви е "да", моля, елате и погледнете този продукт!Нашият професионален метър маркировка "лястовича опашка", изработени от материал, трябва да отговарят на вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки