.

.

JMXXGKT Малка кофа за Боклук, 3,7 литра с панти капак, Офис кофата за Боклук, за да спални, кофа за Боклук с капак за предотвратяване на изтичане на мирис, кофа за Боклук, з?

JMXXGKT Малка кофа за Боклук, 3,7 литра с панти капак, Офис кофата за Боклук, за да спални, кофа за Боклук с капак за предотвратяване на изтичане

BGN 35.65

Брой продукти
На склад

1 Квадратно съвременно кошчето за боклук с капак, специално разработен за използване в офиса и санитарен възел, с малко мусорным ведро. Кошчето за боклук с капак може да се предотврати изтичане на миризма, произведени от рециклирана полипропилен с висок гланц. преносимо, шатающееся покриване на покриви, лесно за използване. размер : 7,48 инча в диаметър, 14,7 инча височина, а капацитетът на 3,7 литра (14 литра). Безусловно връщане - можете да получите пълната гама от услуги, гарантиращи, че вие сте 100% удовлетворени! , Кофа за боклук има силна гравитацията и са произведени от специални материали.Цвят : син Използвайте кофата за боклук по-малък размер, специално разработен за труднодостъпни места и под шкафове.JMXXGKT пуска малко кошчето за боклук с капак.Малката кофа за боклук е снабдено със стилен и лесен устройство за съхранение на отпадъци или рециклирани от погледа.Той е изработен от устойчив полипропилен, здрав и издръжлив, подходящ за ежедневна употреба.Това е страхотно кухненско кофа за боклук.Той е подходящ и за други помещения около вашия дом, офис, търговски площи и дори може да се използва като уличен боклук на резервоара.Кошчето за боклук с капак се на по-голям капацитет - 3,7 литра и е подходящ за повечето торби за боклук, включително торби с завязками и отпред на автомобила.За да се поддържа кофа за боклук в чистотата, само ако е необходимо избършете го с влажна кърпа.Кутията се затваря напълно, без никакъв шум, за да запазите свежестта на въздуха в дома, офиса, кухнята, спалнята и банята комнатахмаленькое кошчето за боклук с капак от висококачествен полипропилен материал, издръжлив.Прост дизайн, адаптирующийся до различни стилове на дизайн, ще направят живота ви с много вкус.

Други функции

Най-добри сделки