.

.

Модерни Перлени Игли За Коса, Нескользящий Перла Скоба за Челюстите, Френски Стил, Силна Фиксация, Шнола За Коса, Половинный Връзка, Скоба, Закопчалки, Аксесоар За К?

Модерни Перлени Игли За Коса, Нескользящий Перла Скоба за Челюстите, Френски Стил, Силна Фиксация, Шнола За Коса, Половинный Връзка, Скоба,

BGN 2.51

Брой продукти
На склад

Материал : пластмаса; Цвят : бели мъниста; Размер : приблизително 12x5 см / 5x2 инча; Опаковка : 1 бр е Изработена от изкуствени перли с вещ дизайн, повърхността е много гладка, така че не е нужно да се притеснявате за почеса минерално косата.Той е здрав и е за многократна употреба за дълъг период на употреба.Един добър помощник за вас, за да се връзвам косата по време на вземането на вана, измиване на лицето, нанасяне на грим и дневна преобличане.Лесно се нанася, просто скрутите и подстригване на косата, след това плътно стиснете. идеален избор за подарък за вашето семейство и приятели, тъй като перла нокът - изискан и елегантен аксесоар за коса.Гъста или тънка коса, права или къдрава, вървят добре.Подходящи за много случаи, като например парти, офис, пътуване, плаж, ежедневна лична употреба, луксозни аксесоари за коса, за всички типове коса, се определят свобода косата и създават атрактивен вид.Технически характеристики на : .Материал : Пластмаса;.Цвят : бели мъниста;. Размер : приблизително 12x5 см/5x2 инча;. Изработен от изкуствена перла с вещ дизайн, повърхността е много гладка, така че не е нужно да се притеснявате за почеса минерално косата.Той е здрав и е за многократна употреба за дълъг период на употреба.Един добър помощник за вас, за да се връзвам косата по време на вземането на вана, измиване на лицето, нанасяне на грим и дневна преобличане.Лесно се нанася, просто скрутите и подстригване на косата, след това плътно стиснете. идеален избор за подарък за вашето семейство и приятели, тъй като перла нокът - изискан и елегантен аксесоар за коса.Гъста или тънка коса, права или къдрава, вървят добре.Подходящи за много случаи, като например парти, офис, пътуване, плаж, ежедневна лична употреба, луксозни аксесоари за коса, за всички типове коса, се определят свобода косата и създават атрактивен вид.Согревающее забележка : . Незначителна разлика в размера се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Други функции

Най-добри сделки