.

.

HANABASS 3 бр. Висящи Рафтове За Съхранение на Океана Селски Престилки с Кухненски Органайзер Закачалка за Халати Средиземноморско Кораби Кърпа Ретро Кука, Шапка, Стен?

HANABASS 3 бр. Висящи Рафтове За Съхранение на Океана Селски Престилки с Кухненски Органайзер Закачалка за Халати Средиземноморско Кораби

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

СТЕННИ ЗАКАЧАЛКИ, БЕЗ ПИРОНИ - те могат да се обърне не само баня, но и за гостна, пералня и изобщо за всички места, където вие пожелаетеСТАРИННИ СТЕННИ КУКИ - това е чугунен стенни закачалка във формата, която е различна здравина, vi, СТЕННИ ВИСЯЩИ КУКИ OCEANIC - ретро стил, пълен средни видоизменен стил.Също така това може да се превърне в красива декорация на стените в стаята си.СТЕНЕН КУКИ - не само крив, но и художествена украса на стени, дополняющее уникален стил.Монтиране на багажник за спалня - Отлично монтиране на украса за дома, партита, където пожелаете.СТЕННИ ЗАКАЧАЛКИ, БЕЗ ПИРОНИ - те могат да се обърне не само баня, но и за гостна, пералня и изобщо за всички места, където вие пожелаете.СТАРИННИ СТЕННИ КУКИ - това е чугунен стенни закачалка във формата, която е различна здравина, vi, СТЕННИ ВИСЯЩИ КУКИ OCEANIC - ретро стил, пълен средни видоизменен стил.Също така това може да се превърне в красива декорация на стените в стаята си.СТЕНЕН КУКИ - не само крив, но и художествена украса на стени, дополняющее уникален стил.Монтиране на багажник за спалня - Отлично монтиране на украса за дома, партита, където пожелаете.Осъществяване списък 6 x куки Характеристики - Размер : Около 13,50 X9,50 X5,00 см / 5,31 X3,73 X1,97 см Декоративна закачалка за чанти. - Един добър помощник за дома и за организиране на вашите вещи и ще ви позволи да се чувствам спокойна на плажната закачалка за ключове. - Цвят : Както е показано На пури в ограничени бройки стенни куки. - Това е спирането на парцали, метли, кърпи, шапки, ключове и други стенни закачалки за баня. - Материал : Желязо стенен декор. - Изработен от висококачествен материал, кука и красиви куки за птичи палто. - Той е здрав и .Спестете повече място и не е толкова лесно да с куки в спалнята. - Креативен външен вид го прави отличен за декорация на стените на вашия дом, на една кука за хавлии в средиземноморски стил.Описание на продукта Чугунен стенни закачалка Този продукт е морски кука за дома.Античен кука Ocean е Изработен от висококачествено желязо, той има и в стаята си. декоративни закачалки за дрехи Подходящи за съхранение на това, което трябва, и това е вашето място.Куки за окачване на кърпи, както и на техните творчески на външния вид могат да придават на вашия дом нотка старинен стил, така че те могат да станат чудесен декор за вашата стена.

Други функции

Най-добри сделки