.

.

BESTOYARD 1бр Престилка Салон за Подстригване на Коса Наметало Фризьорски Дъждобран Наметало За Коса Голямо Наметало Шал За Коса, Боя За Коса, Престилка от Найлон Намет?

BESTOYARD 1бр Престилка Салон за Подстригване на Коса Наметало Фризьорски Дъждобран Наметало За Коса Голямо Наметало Шал

BGN 29.05

Брой продукти
На склад

ФРИЗЬОРСКИ ПРЕСТИЛКА - Изработен от найлон, който е дышащим и практичноФРИЗЬОРСКИ АКСЕСОАРИ - са Подходящи за всички възрасти и унисекс, както за мъже, така и за жени, възрастни и деца.ВЕЧЕРНИ РОКЛИ - Изработени от нейлонового материал, издръжлив и практични за стайлинг на коса.КАЛЪФ ЗА ПОДСТРИГВАНЕ - през Цялата регулируем отвор ефективно предпазва от пърхот на тялото.КЪРПА ЗА ПОДСТРИГВАНЕ на КОСА и дизайн за коса с незалепващо покритие, това е така.Пратката включва 1 х наметало за прически Характеристики -Размер : около 153x139x0,1 см Фризьорски салон наметало. - Цвят : Наметало стилист в различни цветове за косата. - Материал : Найлон престилка за коса. - През цялата регулируем отвор ефективно предпазва от пърхот престилка за стригане на тялото. - и дишащи, незалепваща аксесоари за коса, фризьорски принадлежности. - Подходящ за химическата на вълна, боядисана коса, прически, разтопено масло, за да се предотврати оцветяване на коса, дрехи, , , лесен за използване фризьорски халат. - Подходящ за всички възрасти коса рокля-наметало. - Изработен от нейлонового материал, здрав и практичен за фризьорски консумативи за стайлинг на коса.Информация за стоки, Кърпа за подстригване на коса Мека, лека и материална, запазва дрехите си сухи и чисти. вечерна рокля, която изсъхва бързо.Салонная наметало Този престилка може да се използва във фризьорски салон или у дома, за стайлинг на коса.наметало за Този фризьорски салон фризьорски престилка е изработена от мек, лесно, трайно нейлонового материал, може би с течение на времето.

Други функции

Най-добри сделки