.

.

CXDTBH Полк за дъска за табла, Държач капак за Тиган, Поставка за дъска за табла, Кухненски Органайзер, Двойни Багажник, Жп полк за дъска за табла (Цвят: D)

CXDTBH Полк за дъска за табла, Държач капак за Тиган, Поставка за дъска за табла, Кухненски Органайзер, Двойни Багажник,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

1 Издръжлив материал, устойчив на износване. Поставка за съхранение на двете разделочных дъски на място. Организиране на кухня още никога не изглеждаше толкова лесен. Запазване на всяка част от кухненско пространство, за да остава повече място за вашите кулинарни шедьоври 5.Той е чудесен помощник в кухнята. Издръжлив материал, устойчив на износване. Поставка за съхранение на двете разделочных дъски на място. Организиране на кухня още никога не изглеждаше толкова лесен. Запазване на всяка част от кухненско пространство, за да остава повече място за вашите кулинарни шедьоври 5.Той е чудесен помощник в кухнята. Издръжлив материал, устойчив на износване. Поставка за съхранение на двете разделочных дъски на място. Организиране на кухня още никога не изглеждаше толкова лесен. Спестете пространство в кухнята, за да остава повече място за вашите кулинарни Art.Той е чудесен помощник в кухнята.Вид на продукта : Материал : Желязо Цвят : черен/бял Размер : 11*8.5 Опаковъчен лист CM : 1 бр. Фотографиране на светлината, на физически обекти и изображения може да има малка разлика в цвят, 2. Измерване на ръка, моля се допуска малка грешка при измерване.

Други функции

Най-добри сделки