.

.

XIOS Коледна Украса Коледна Украса направи си САМ Коледни Дървени Мебели интериор Коледно Дърво Бар Прозореца на Коледа Статуя на променлив ток (Бял, Един размер)

XIOS Коледна Украса Коледна Украса направи си САМ Коледни Дървени Мебели интериор Коледно Дърво Бар Прозореца на Коледа Статуя

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

?【Декорирайте стаята си】- Коледен орнамент от дървени мебели "Направи си сам", състоящ се от три цвята, идеална за украса на стаята ?【Широко се използва】- Това е коледна украса от дърво, направено със собствените си ръце, може да се използва като легло, една етажерка, камина, мека мебел, маса за хранене, писмено плот, трапезария, на перваза на прозореца, автомобилни декорации и занаятчийски продукти за създаване на празнична атмосфера и весела Коледа. ?【Идеален подарък】- Коледна украса на дърво, направени със собствените си ръце, се считат тези, които носи вкъщи късмет, любов и здраве. ?【- Добри коледна украса】- Тези занаяти от коледното дървени мебели и интериорни декорации за десктоп са с уникален дизайн и приятен на външен вид, те не могат да се поставят на видно място като коледна украса, но също така може да се комбинира с други бижута, добавяне на малко на радост и творчество празника. ?【Високо качество】- Коледни гномьи гирлянди, Изработени от дърво, могат да красят плота. ?【Декорирайте стаята си】- Коледен орнамент от дървени мебели "Направи си сам", състоящ се от три цвята, идеална за украса на стаята. ?【Широко се използва】- Това е коледна украса от дърво, направено със собствените си ръце, може да се използва като легло, една етажерка, камина, мека мебел, маса за хранене, писмено плот, трапезария, на перваза на прозореца, автомобилни декорации и занаятчийски продукти за създаване на празнична атмосфера и весела Коледа. ?【Идеален подарък】- Коледна украса на дърво, направени със собствените си ръце, се считат тези, които носи вкъщи късмет, любов и здраве. ?【- Добри коледна украса】- Тези занаяти от коледното дървени мебели и интериорни декорации за десктоп са с уникален дизайн и приятен на външен вид, те не могат да се поставят на видно място като коледна украса, но също така може да се комбинира с други бижута, добавяне на малко на радост и творчество празника. ?【Високо качество】- Коледни гномьи гирлянди, Изработени от дърво, могат да красят плота.Коледна украса Коледна украса направи си САМ Коледни изделия от дърво, мебели интериор Коледно дърво Бар Прозореца на Коледа Статуетка ac направи си САМ Коледна украса, Коледни изделия от дърво Материал украса : дърво Цвят : както е показано на снимката Тегло : 31 g/1бр Размер : 22 х 9 х 3 см.

Други функции

Най-добри сделки