.

.

Настолна Лампа Настолна лампа с регулируема яркост и USB порт за зареждане, Светодиодна Настолна лампа с 10 Нива на яркост и 5 Цветови температури, Сензорен контрол, Р?

Настолна Лампа Настолна лампа с регулируема яркост и USB порт за зареждане, Светодиодна Настолна лампа с 10 Нива на яркост и

BGN 22.66

Брой продукти
На склад

【Два порта за бързо зареждане на USB】 27 W портове USB за зареждане осигуряват бързо зареждане на до 3 (макс), което означава, че можете да зареждате i Phone 13 или i Phone 14 от 0% до 50% за 25 минути.Освен това, можете да зареждате две устройства, и се използва настолна лампа за работа едновременно. 【10 нива на яркост регулируема лампа, задържащ ръка, насочва към осветената област нагоре и надолу на 150 °; светлинен панел може да се върти както нагоре, така и надолу, а също и от страна в страна. 【Технология за грижа за очите】 има за цел да намали натоварването на очите си, настолна лампа, функция регулиране на яркост и led лампи, позволяващи ви да работят по-дълго. 【Сензорно управление и функция за автоматично памет】 Лесно регулиране на яркостта на допир.Благодарение на функцията за памет този светодиодна настолна лампа може да запаметява и рестартиране на предишните си настройки.Настолна led лампа Arspic за грижа за очите с порта за бързо зареждане USB-C и USB-A - най-добрият спътник за вашето зрение.Защо да изберете настолна лампа Arspic? - Настолна лампа за грижа за очите Добра светлина, без да примигва, невероятно нежен за очите.Тази настолна лампа позволява да се намали напрежението на очите и да изберете подходящо осветление за обучение, работа, четене и т. - Пристанища за бързо зареждане Вграден USB C и USB A осигуряват едновременно зареждане при отразяването и 3 пъти по-бързо зареждането на батерията, отколкото при обичайните такси, като същевременно се намалява бъркотия на работното място. - Широка с правоъгълна осветление Без особени усилия създаване на добра осветеност на работното пространство за максимална производителност. регулиране на ъгъла на наклона 0 °-150 ° осигурява покритие на цялата си маса.Централно осветление може да достигне до 1200 Апартамента. - 5 температурни цветови режими x регулируеми нива на яркост - от работа до училище, от четене до почивка - тази настолна лампа осигурява всичко необходимо осветление. - Функция памет, Светодиодна настолна лампа винаги помни, яркостта и режимът, който е бил използван за последен път, за допълнително удобство - Леко потъмняване чрез докосване на панела за управление за регулиране на режима на осветление в зависимост от различните условията на работа Технически спецификации : Мощност на светодиодите : 7 W Вход : 24 /1,5 И на Изхода на USB-C : PD3.

Други функции

Най-добри сделки