.

.

ericotry 1 унция (30 мл) за Еднократна употреба Кехлибар Стъклени Флакони-опаковки, Флакони За Ароматерапия козметична Течност Вода Парфюм Спрей Етерични масла Бутилки ?

ericotry 1 унция (30 мл) за Еднократна употреба Кехлибар Стъклени Флакони-опаковки, Флакони За Ароматерапия козметична Течност

BGN 4.79

Брой продукти
На склад

Материал : стъкло, Цвят : кафяв; 3 бр по поръчка; Обем : 30 мл; Размер : 3,3 см * 10,8 виж идеален за парфюми, етерични масла, чиста роса, тоалетна вода или други течни продукти.Настанете се удобно, добра пропускливост, не се притеснявайте за това, че течността ще се пролее.Можете да го сложите в чантата си и да използвате по всяко време и на всяко място.Прозрачен пластмасов капак също може да се предотврати случайно натискане, което води до теч.Флакони с фин мъгла с подходящ размер, преносими, лесни за переноске и използване.Това е един добър помощник за вашето пътуване.Пратката включва : 3 бр. Стъклена распылительпожалуйста, използвайте студена вода за почистване ~!Идеален за пръскане на парфюм, чиста роса и на други течности за нанасяне на течности в формата да бъде фино разпръснати аэрозольного мъгла.Просто щракнете върху него, и може да се пръска на фина мъгла. удобно за домашна грим. за многократна употреба флакон.Добър ефект за пръскане, флакони определено са стегнати, удобно се побират в чантата си.Стъкло с гарантирано качество, светонепроницаемое, предпазва съдържанието от повреди.

Други функции

Най-добри сделки