.

.

Детско Одеало Doxie Dachshund Weiner Dog за домашни кучета, Меко Топло Пушистое Одеяло за Деца, Одеало за Бебета Или Новородени, за бебешко креватче, за пътуване в Количка за Мо?

Детско Одеало Doxie Dachshund Weiner Dog за домашни кучета, Меко Топло Пушистое Одеяло за Деца, Одеало за Бебета Или Новородени, за бебешко

BGN 16.59

Брой продукти
На склад

Полиестерна тъкан 【Материал】 Това детско одеяло изработено от висококачествени плюшени полиестерен плат. 【Ултра меко】 детско одеало за детето или децата, изпълнено с алтернативни пух премиум-клас, лек, мек и дышащим, че помага на вашето дете да остане по-хладно през лятото, топло през зимата и по-удобно през цялата година! 【Идеална украса за дома】 Уникален дизайн, по-добре да украсят вашата детска стая.Нашето норковое одеяло, выпускаемое в различни цветове в зависимост от сезона, включително и хладно и топло, което го прави идеално допълнение към вашата бебешко легло. 【Универсални сценарий за използване на】 Детско одеало с размер 30 x 40 см е идеално за преди лягане, също е подходящ за деца или възрастни, се таят краката си в офиса или за пътуване на открито като завершающего черти. 【Мултифункционален】 С това стеганым одеяло за деца може да покрива изцяло на вашите деца или дете под 10 години, което може да се използва като одеяла за кондициониране на въздуха, своята практика за детски колички, подарък за душата на детето, одеяла за домашни любимци, завивки за легло, юргани за пътуване и одеала за детски сън.Надявам се, тънък одеялу привилегията да стане свидетел на този щастлив семеен момент.Полиестерна тъкан. 【Материал】 Това детско одеяло изработено от висококачествени плюшени полиестерен плат. 【Ултра меко】 детско одеало за детето или децата, изпълнено с алтернативни пух премиум-клас, лек, мек и дышащим, че помага на вашето дете да остане по-хладно през лятото, топло през зимата и по-удобно през цялата година! 【Идеална украса за дома】 Уникален дизайн, по-добре да украсят вашата детска стая.Нашето норковое одеяло, выпускаемое в различни цветове в зависимост от сезона, включително и хладно и топло, което го прави идеално допълнение към вашата бебешко легло. 【Универсални сценарий за използване на】 Детско одеало с размер 30 x 40 см е идеално за преди лягане, също е подходящ за деца или възрастни, се таят краката си в офиса или за пътуване на открито като завершающего черти. 【Мултифункционален】 С това стеганым одеяло за деца може да покрива изцяло на вашите деца или дете под 10 години, което може да се използва като одеяла за кондициониране на въздуха, своята практика за детски колички, подарък за душата на детето, одеяла за домашни любимци, завивки за легло, юргани за пътуване и одеала за детски сън.

Други функции

Най-добри сделки