.

.

ОБЩО 11 опаковки двора на Сините знаци ТОВА момче 12 инча с тояги, Специална доставка за момчета, Детски душ с образа на момчето-щъркел, Табела с обявяването на раждан?

ОБЩО 11 опаковки двора на Сините знаци ТОВА момче 12 инча с тояги, Специална доставка за момчета, Детски душ с образа на

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

❤Много голям, това е знак за обяви момчето на тревата и знак за празник в двораИдеален за активна почивка, пътувания, партита и микробуси.Набийте в земята, окачите на балкона или го сложи на верандата. ❤Здрава ламарина, пластмаса с дебелина 4 мм, 11-инчови колове и 12-инчови букви за момчета, устойчиви на атмосферни въздействия и никога не выцветающие знаци за двора за момчета. ❤Всички табели са изработени от пластмаса, велпапе и отпечатани с помощта на UV-мастила за дълголетие.Всички признаци са съпроводени с тояги. ❤Този знак със син щъркел - идеалният начин да се информират за своята радост на семейството, приятели и съседи. ❤Лесна употреба : Просто поставете метални колове в знак и постави го при себе си в двора.Това помага да се полива тревата, преди да инсталирате знаци. ❤за много случаи : - Добри на фона украса за снимки на партита за декорация на детската душа, обяви за бременност, сватба бижута, разкриване пола на детето, на партито в чест на рождения ден на децата, на събитието "Добре дошли у дома", тематика за момчета-принцове. ❤На приложимите случаи : означения на тревата "Добре дошли у дома, момче" - перфектен фон за снимки на партита, подходящ за украса за детски душове, обяви за бременност, сватба бижута, партита с откриването на пола на детето, детски рождени дни, събития "Добре дошли у дома", тематични партита за момчета-принцове.

Други функции

Най-добри сделки