.

.

Настолна Трион FEIP, 795 Двухвальный двигател с ъгъл на наклона 0-90 Градуса, Преносими Настолни Циркуляри с Възможност за Повдигане за Шлифоване, Гравиране, Пробиване (?

Настолна Трион FEIP, 795 Двухвальный двигател с ъгъл на наклона 0-90 Градуса, Преносими Настолни Циркуляри с Възможност за Повдигане

BGN 11.96

Брой продукти
На склад

Благодарение на функцията електрически рутер с мек чип на борда на трион може да се използва за рязане, шлайфане, полиране, пробиване и гравиране и др Владетел с регулируем ъгъл на наклона 0-90 ° дава възможност за извършване на множество операции на ъглово рязане и шлифованеБлагодарение на высококачественному сверлильному патрону с обхват на затягане на 1,5-10 мм стягане може да се регулира чрез завъртане.Настолна трион използва двухвальный двигател 795 с висока мощност, както за рязане и полиране на по-стабилни.Скала отговаря на ограждению от алуминиева сплав, точността на работа по-горе, както и използването на по-удобно.Тип захранване : Power Source.Благодарение на функцията електрически рутер с мек чип на борда на трион може да се използва за рязане, шлайфане, полиране, пробиване и гравиране и др Владетел с регулируем ъгъл на наклона 0-90 ° дава възможност за извършване на множество операции на ъглово рязане и шлифоване.Благодарение на высококачественному сверлильному патрону с обхват на затягане на 1,5-10 мм стягане може да се регулира чрез завъртане.Настолна трион използва двухвальный двигател 795 с висока мощност, както за рязане и полиране на по-стабилни.Скала отговаря на ограждению от алуминиева сплав, точността на работа по-горе, както и използването на по-удобно.Тип захранване : Power Source. Настолна трион използва двухвальный двигател 795 с висока мощност, както за рязане и полиране на по-стабилни. С регулируема ъглова гама от 0-90 °, тя може да изпълнява множество операции ъглово рязане и шлифоване. Благодарение на высококачественному сверлильному патрону с обхват на затягане на 1,5-10 мм стягане може да се регулира чрез завъртане. Скала отговаря на ограждению от алуминиева сплав, точността на работа по-горе, както и използването на по-удобно. Благодарение на функцията електрически рутер с мек чип на борда на трион може да се използва за рязане, шлайфане, полиране, пробиване и гравиране и т. Как да използвате : 1. Смилане на фуга : Инсталирайте фехтовка и фреза, задайте фреза е в подходяща позиция, а след това се пристъпи към работа. Пробивка : След инсталиране на електрически огради на рутера и фрезерной ножове натиснете дървена пръчка към ограждению и направете дупка.Дупката може да се коригира в съответствие с размера на ножове.

Други функции

Най-добри сделки