.

.

4 БР. Инструменти за Плевене Винил, 2 бр. Дръжка за освобождаване на въздух, Лъскава Дръжка за Плевене Винил, Точков Прибиращ се Дръжка с 2 Бр. Фетровыми Стъргалка, Вин?

4 БР. Инструменти за Плевене Винил, 2 бр. Дръжка за освобождаване на въздух, Лъскава Дръжка за Плевене Винил, Точков Прибиращ

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Идеален комплект за vinyl diy : получавате 2 комплекта с инструменти за плевене винил кърпи в различни цветове, включително 2 инструменти за плевене винил дръжки и 2 скрепер; Достатъчно на брой и практични функции, за да отговори на вашите нужди за ежедневна употреба и замяна, не изискват усилия и спестяване на време, също така се препоръчва да споделя с приятели и семейството сиПодходящ размер за употреба : всяка писалка за плевене е около 14 см / 5,51 инча, а стъргало - около 10 х 7,5 см / 3,94 х 2,95 инча, компактен и портативен, лесен за носене и съхранение, което ви осигурява по-голямо удобство.Конструкция, се съставя : прибиращ се дръжка за плевене винил извършва под формата на писалка, защитаваща върха на писалка, щракнете върху върха и иглата се вижда, щракнете върху него отново, и иглата втянется на писалка притежател, така че е лесно да се почеше; Тънък накрайник позволява лесно стик мехурчета върху фолио, за да се освободи въздух, премахване на брус и фрагменти, прави своя поделку чист и естетически. Надежден и качествен материал : ракел е изработен от модифициран полипропилен и тъкани ворсинок, докато дръжка за плевене изработени от меден материал, здрава и масивна, стабилна консистенция, трудно се поддава на обработка. е податлив на корозия, не е лесно разгражда, деформират или огъват, почти не губи цвета, добре служи и ще продължи дълго.Широк обхват на приложение : инструменти за плевене винил, приложими за много занаятчийски проекти, като плевене винил, полагане на тапети, полагане на ваденки и стикери, scrapbooking, vinyl опаковка, за да не оставя чеп или надраскване, са добри помощници на любителите на винил работи, са подходящи както за начинаещи, така и за опитни хора.Характеристики : Инструменти за плевене внимателно обмислени, за да ви служи, осигуряване на нормалното използване.Можете да изпратите на любимите си хора с подаръци, преподнеся да ги изненада за рожден ден или на важни празници, за да покаже любовта си.Винил стъргало и писалка, са прости и надеждни за използване, достатъчно, за да се замени и споделяне, те са слаби на тегло и лесно переноске, като предоставя голямо удобство.Технически характеристики : Основен материал : Ракел : модифициран материал от полипропилен и тканого власинките Дръжка за плевене : материал от мед Цвят : като на снимката Размери : Дръжка за плевене : около 14 cm/5,51 инча Стъргало : около 10x7,5 см/3,94x2,95 инча Опаковка включва : 2 дръжки за плевене винил, 2 скрепер за плевене Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.

Други функции

Най-добри сделки