.

.

Walnut Bluetooth Spearker 3D HD Лупа на екрана на мобилен телефон Усилвател на Кино Видео Лупа на екрана на мобилен телефон Проектор за всички Samrtphones Android телефони (Цвят: черен, ра?

Walnut Bluetooth Spearker 3D HD Лупа на екрана на мобилен телефон Усилвател на Кино Видео Лупа на екрана на мобилен телефон

BGN 26.23

Брой продукти
На склад

★ Вашия персонален кино : Прилага оптична технология с висока разделителна способност на изображението на екрана на мобилния телефон се увеличи, то е ясно, цвят светъл, силно действие, а също така и за защита от радиацияУвеличете изображението на екрана на вашия смартфон, за да се опрости гледане на видео или новини на телефона. ★ Издръжлив и лесен за регулиране : материал е здрав и гъвкав, лесно да го завъртете до.Gooseneck снабден с качествен метал за по-голяма стабилност и по-гъвкава настройка. Въртене на 360 градуса позволява да се наслаждавате на всеки ъгъл и напълно да се освободи ръцете си, за да може удобно да лежи на леглото или на дивана. ★ Най-добрият избор за подарък за празника : това ще бъде най-добрият подарък за празниците за вашите приятели и семейство.Подаръци на приятели или роднини, които обичат да гледат филми, гледате мобилни филми с много стереоэффектов; също така е подходящ за по-възрастни хора, които гледат филми, четат и новини. ★ Безопасно и екологично : оптична технология HD to zoom изключва замъгляване, изкривяване и радиация.Акрилен материал на лещи, материалите, използвани за този изделия, устойчиви, нямат мирис. ★ Преносими системи за домашно кино : може лесно да носят със себе си в чантата, чантата или джоба ви, когато излизате навън.Преносим мини-кино, за семейството си или купоните на улицата, подходящ за сифони, на къмпинг, за пътуване, за почивка и т., Комбинация на усилвател за мобилен телефон и мързелив влакчета.Усилватели за мобилни телефони, намаляват чувството на дискомфорт и зрителна умора, причинена от продължително фокусиране върху по-малки екрани; поставка запазва екрана на подходящо разстояние от очите, защита на зрението и шията.Вашият персонален кино : Използва оптична технология с висока разделителна способност на изображението на екрана на мобилния телефон се увеличи, то е ясно, цвят светъл, силно действие, а също така и за защита от радиация.Увеличете изображението на екрана на вашия смартфон, за да се опрости гледане на видео или новини на телефона.Издръжлив и лесен за регулиране : материал е здрав и гъвкав, лесно да го завъртете до.Gooseneck снабден с качествен метал за по-голяма стабилност и по-гъвкава настройка. Въртене на 360 градуса позволява да се наслаждавате на всеки ъгъл и напълно да се освободи ръцете си, за да може удобно да лежи на леглото или на дивана.

Други функции

Screen Size:
8/12 inch
Magnification:
3-4 times
Material:
ABS + Acrylic
Bracket length:
60cm
Cable length:
20cm
Included:
1x Mobile Phone Screen Magnifier :
1x Bracket :
Най-добри сделки