.

.

Чанта за мотор WOLFILIST - Водоустойчива чанта за каране на велосипед рамка с сенника от дъжд, държач за велосипед телефон с чувствителен сензорен екран от TPU, чанта за в?

Чанта за мотор WOLFILIST - Водоустойчива чанта за каране на велосипед рамка с сенника от дъжд, държач за велосипед телефон с чувствителен

BGN 9.06

Брой продукти
На склад

【Водоустойчив и двойни ципове】 Велосипедна чанта има отлични водоустойчиви характеристики благодарение на ламиниран полиуретаном непромокаем двоен цип и высококачественному водонепроницаемому материалКолоездене, чанти за наем включва дъждобран, който осигурява двойна защита и запазва вашите неща сухи дори и в дъждовни дни и в екстремни условия.Държач за велосипед телефон със скрита дупка за слушалки ви позволява да отговаря на телефонни обаждания или свободно да се наслаждавате на музика по време на каране на мотор. 【EVA 3 D Обвивка】Велосипедна чанта top tube е изработена от ултра-леки и стилен материал с текстура от въглеродни влакна и ЕВА. Изработка на 3 D-леене под налягане за велосипедни рамки чанти, които показват по-компактен и с модерен дизайн.Вашият маникюр под наем заслужава съответната велосипеди чанти.Здрава форма на велосипед чанти WOLFLIST я прави по-малко податливи на деформации и добре се пази в продължение на дълго време, а пакетни козирка, идеален за слънчеви дни. 【Голям капацитет 2 л】 Носите със себе си неща, когато карам колело, неудобно, защото те са склонни да ви пречат.Да по-лесно е да преместите всички тези неща, можете да ги постави в велосипедную чанта, която е подходяща за ежедневните пътувания до работа или пътуване.Чанта за каране на велосипед рамка WOLFILIST ви позволява да съхранявате аксесоари за велосипеди, вашият телефон, захранване, ключове, държач за карти, енергиен шоколад, ръкавици, ремкомплект и много други по време на езда. чанта за волана с вътрешни сетчатыми странични отделения, предназначени за индивидуално съхранение. 【Чувствителен сензорен екран】 Планина за колоездене телефон, изработени от фолио TPU с дебелина 0,25 мм с висока чувствителност и яснота на картината и поддържа разблокировку Face ID, което ще ви помогне лесно да се ползват мобилен телефон по време на шофиране.Стойка за номер на мотора - чудесен начин да следите вашата активност по време на използване на карти по време на пътуване.Стойка за телефон за велосипед е идеален за телефон Android / i Phone, като i Phone 12 mini, 13 Pro, 14 Pro Max, 14 или Samsung Galaxy S21, S22 Ultra, Note20 Ultra, както и за всички телефони с диагонал по-малко от 7 инча. 【Джобно теглене и инсталиране на】Чанта на велосипед рамка WOLFILIST оборудван с три куки-липучками за надеждно закрепване на велосипед чанти към рамката на велосипеда.

Други функции

Най-добри сделки