.

.

Qusmeiyici 15 бр. Пеперуда Пчелите Насекомо Бродирана Апликация на Петна, САМО да Шият Кръпка Железни Ивици за Дрехи и Якета, Дънки, Поли, Шапки, Раници Изкуство, Занаят Пр?

Qusmeiyici 15 бр. Пеперуда Пчелите Насекомо Бродирана Апликация на Петна, САМО да Шият Кръпка Железни Ивици за Дрехи и Якета, Дънки, Поли,

BGN 4.29

Брой продукти
На склад

Изящна изработка : Сладък кръпки, които са произведени от екологично чист полиестер материал, лесно се гали или шият Към пластику на обратна страна е залепен лепило, моля, не отрывайте му драскотини по дрехите може да се използва за запълване на дупки, за да прикрият петна.Използвайте дрехи, за да прикрият петна, които е невъзможно да се измие. може да се глади или шият на ризи, дънки, шапки, блузи, Поли, раници и т. Дръжте суха кърпа и се проверява температурата на подгряване При гладене пластира.Вие най-добре шият ги, ако искате, така че те никога не отваливались. в комплекта са включени : 15 ивици от насекоми (8 butterfly + 3 Beetle + 2 Bees + 1 Dragonfly + 1 Snail).Изящна изработка : Сладък кръпки, които са произведени от екологично чист полиестер материал, лесно се гали или шият Към пластику на обратна страна е залепен лепило, моля, не отрывайте му. драскотини по дрехите може да се използва за запълване на дупки, за да прикрият петна.Използвайте дрехи, за да прикрият петна, които е невъзможно да се измие. може да се глади или шият на ризи, дънки, шапки, блузи, Поли, раници и т. Дръжте суха кърпа и се проверява температурата на подгряване При гладене пластира.Вие най-добре шият ги, ако искате, така че те никога не отваливались. в комплекта са включени : 15 ивици от насекоми (8 butterfly + 3 Beetle + 2 Bees + 1 Dragonfly + 1 Snail).Qusmeiyici 15 бр. Пеперуда Пчелите Насекомо Бродирана апликация на петна, САМО Sew кръпки железни ивици за Дрехи и Якета, Дънки, Поли, Шапки, Раници Изкуство, занаят шиене Производство.

Други функции

Най-добри сделки