.

.

Longgaohui е Съвместим с калъф за носене на Oculus Quest 2 | Лека Водоустойчива Преносима чанта за съхранение от твърд материал EVA | Подходящ за игри слушалки Oculus Quest 2/1 VR и аксес?

Longgaohui е Съвместим с калъф за носене на Oculus Quest 2 | Лека Водоустойчива Преносима чанта за съхранение от твърд материал EVA

BGN 28.76

Брой продукти
На склад

★ Ultra-висока сигурност : здрав куфар за виртуална реалност е изработен от висококачествен EVA и найлон, което позволява лесно да се избегне повреда на оборудването, поради прекомерна външна силаВътре в корпуса има слой меко защитно слота за карти памет, който може ефективно да защитите вашите устройства за виртуална реалност от надраскване, ударопрочности, добра ударопрочности и да ги запази чисти и прозрачни. ★ Перфектен слот : преносим предпазна кутия за съхранение на твърдия корпус осигурява достатъчно пространство, в съответствие с размера на контролер за виртуална реалност и аксесоари.В него има достатъчно място за зарядно устройство и защитен накладки за лещата и окото чанта в кутия за съхранение може да се използват за съхранение на малки предмети. ★ Водоустойчив и прахоустойчив : повърхност е покрита с антиоксидантна полиуретанова боя материал, който е водоустойчив и пылезащитным.Висококачествените материали ни позволяват да изглеждате по-стръмен и высококласснее, когато излизате навън. ★ Изключителен дизайн : Разработен специално за Oculus Quest / за кейса Quest2 VR (с изключение на оборудване). ★ Супер преносим : Защитна кутия VR с твърд корпус с пагон и накладка за очите VR, двойно закопчаване-цип и гумена дръжка.Устройство за управление на виртуалната реалност лесно се съхранява и е отстранена, а защитна кутия за удобно носене.Параметри : Материал : EVA и найлон Цвят : черно и сиво Размер : 9,65 "x 7,85"x5,5"Важи за : за Oculus Quest / за quest2 съдържание на Пакета : Калъф за носене * 1 Малка окото чанта за съхранение * 1 подложка за точки * 1 Кабелна замазка * 1.

Други функции

Material:
 EVA and nylon
Color:
 black gray
Size:
9.65x7.85x5.5
Applicable to:
 for Oculus Quest / for Quest2
Packing List:
Carrying Case*1 :
Small Mesh Storage Bag*1 :
Goggles Mat*1 :
Cable Tie*1 :
Най-добри сделки