.

.

Bathroomsjoy Рафтове за баня Стенни Рафтове за баня със Стъклен рафт Квадратна полк за баня с релса Просто отделение за съхранение на огледалата в банята (цвят: 600 мм)

Bathroomsjoy Рафтове за баня Стенни Рафтове за баня със Стъклен рафт Квадратна полк за баня с релса Просто отделение за съхранение

BGN 9.43

Брой продукти
На склад

★ Утолщенное закалено стъкло осигурява елегантно място за настаняване на четка за зъби, средства за измиване на лицето, устройства за миене на съдове, бутилки за баня и т ★ Стенни полици за баня се предлага с винтови елементи, които се използват за лесен монтаж и надеждна задържане хромированных ребра. ★ Дебелината на стъклото е 6 мм закалено закалено стъкло, дори и ако тя победи, може да се използва безопасно. ★ Добре изпълнена със здрава конструкция край огради от стъкло и алуминий наистина гладка, никога няма да навредят на вашите ръце. ★ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, аз ще ви отговоря в рамките на 24 часа. ★ Утолщенное закалено стъкло осигурява елегантно място за поставяне на зъбни четки, почистващо средство за лице, устройства за миене на съдове, бутилки за баня и т. ★ Стенни полици за баня с винтови елементи, които се използват за лесен монтаж и надеждна задържане хромированных стъпало ★Дебелината на стъклото е 6 мм закалено стъкло, дори и ако тя победи, може да се използва безопасно ★ Здрава конструкция, край огради от стъкло и алуминий наистина гладка, никога не травмируют ръце ★ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас, аз ще ви отговоря в рамките на 24 часа.

Други функции

Най-добри сделки