.

.

Стенни аплици PESUTEN Комплект от 2 Акумулаторна Стенни осветителни Тела с дистанционно управление на RGB и Бял цвят, Преносим Безжичен Магнитен Стенен Декор за Спалня ?

Стенни аплици PESUTEN Комплект от 2 Акумулаторна Стенни осветителни Тела с дистанционно управление на RGB и Бял цвят, Преносим Безжичен

BGN 15.86

Брой продукти
На склад

2 абажура 2 дистанционно управление. 2 led подсветка шайби. 1 пакет поправки. 1 кабел за зареждане.Цветни, меки led ночники са подходящи за много сцени.Например, една спалня, всекидневна, антре, стълбище, зала за игри, офис, стая за отдаване под наем, трапезария, всекидневна и детска стая.Бельо лампа свети и излъчва релаксиращ, топло сияние, създавайки приятна атмосфера.Дизайн трябва да бъде безвреден и защита на вашите очи от пряка светлина. [Широко приложимо] : монтиран на стената лампа, която може да създава мека атмосфера.На прост на външен вид го прави подходящ за всеки стил на оформяне, а не само за вашата спалня, хол, коридор, стълбище, компютърна зала, детска стая или прикроватной нощни шкафчета, но и за офиси, наети къщи и ресторанти.Прост, светъл, достъпен и приятен за окото. [Лесен монтаж] : Този безжичната акумулаторна батерия, с монтиран на стената лампа, за да се различава простият метод за инсталиране, без кабели, захранващия кабел и на друг прекъсвач.Идеален за райони, където не е възможно да се проведе сериозна кабели.Леко е светло претеглят и подвижна на магнити, много лесен за използване. [Лесна смяна между видовете осветление или цветен] : Нашите магнитни стенни аплици бъдат в цвят и бяло изглежда rgb.можете да регулирате температура и яркост на светлината и да я постави на таймера, която ще се изключи след определено време.Той идва с предварително инсталирани параметри на затъмняване (на 30%, 50% и 100% ).Различни цветови настройки и нива на яркост помагат за поддържане на идеална атмосфера за всеки ден и стил на помещението. [Обновен акумулаторна батерия, с монтиран на стената лампа] : Стенен малка странична лампа е оборудван с плат нюанси, перезаряжаемыми лампи пък и дистанционно управление.Традиционен и модерен дизайн в комбинация.Фоновото осветление на шайби магнитна.Така че, ако имате нужда, можете да се освободите от него, отделно и се прикрепя към всеки килера или хладилника с желязна повърхност. [Mailto включва в себе си] : Усойни стенни декоративни осветителни тела включват 2 абажура, 2 дистанционно управление, 2 кабел за зареждане и 2 led фенер puck.Размери на сянката : 9,84 "В х 6,7 "Ш x5,3"Г. Моля, свържете се с нас свободно, ако имате някакви въпроси.Защо да изберете безжични стенни лампи с магнитна батерия?.

Други функции

Най-добри сделки