.

.

balacoo 3 бр. Плюшени Играчки за домашни животни, Плюшен Играчка за Кучета, Играчка За никнене на млечни Зъби, Плюшен Играчка за Котка, Играчки за Кучета за Кученца, Плюш?

balacoo 3 бр. Плюшени Играчки за домашни животни, Плюшен Играчка за Кучета, Играчка За никнене на млечни Зъби, Плюшен Играчка за Котка,

BGN 38.03

Брой продукти
На склад

Играчки за занимания с кучето : Интерактивни и атрактивни - можете да използвате тази играчка за взаимодействие с куче, за подобряване на вашите отношенияИграчки за дъвчене кученца : Лесно е да привлече вниманието на домашен любимец, използвайте ги за да си взаимодействат с вашия домашен любимец, насърчаване на взаимодействието между домашен любимец и вас.Детски играчки за дъвчене За никнене на млечни зъби кученце : ПЪРВОКЛАСЕН МАТЕРИАЛ : Повърхност дъвче играчки за кучета, изпълнен полиэфирными влакна, мека. също така е много трудно в последно време, с която можете да играете.Меки играчки за кучета : и практично - безопасен плюш отвътре ще устои на изпитанието на най-агресивни жевателями.Меки играчки за кучета : Висококачествен плюш отвътре е безопасна за вашия домашен любимец.Играчки за занимания с кучето : Интерактивни и атрактивни - можете да използвате тази играчка за взаимодействие с куче, за подобряване на вашите отношения.Играчки за дъвчене кученца : Лесно е да привлече вниманието на домашен любимец, използвайте ги за да си взаимодействат с вашия домашен любимец, насърчаване на взаимодействието между домашен любимец и вас.Детски играчки за дъвчене За никнене на млечни зъби кученце : ПЪРВОКЛАСЕН МАТЕРИАЛ : Повърхност дъвче играчки за кучета, изпълнен полиэфирными влакна, мека. също така е много трудно в последно време, с която можете да играете.Меки играчки за кучета : и практично - безопасен плюш отвътре ще устои на изпитанието на най-агресивни жевателями.Меки играчки за кучета : Висококачествен плюш отвътре е безопасна за вашия домашен любимец.Пратката включва 3 x играчки за кучета Характеристики -Изработена от плюш, който е безопасна, устойчива на износване и отговаря на естествени дъвчене инстинкти на кучето Играчка за кучета. - Забавна играчка за домашни любимци ще достави голямо удоволствие на вашия домашен любимец игра с дъвченето на играчка. - Лесно да се привлече вниманието на домашен любимец, го използвайте, за да взаимодействат с вашия домашен любимец, насърчаване на взаимодействието между домашен любимец и на вашето плюшени дъвче играчка. - Висококачествен плюш отвътре сигурно и е трайна за интерактивни играчки на любимите си кучета. -Материал : плюш, тъкани памучни играчки-пищялките за кученца -Могат да се погрижат за нуждата от любимата си куче хапе и си играе с теб, ще станат много забавни играчки за никнене на млечни зъби за кученца.

Други функции

Най-добри сделки