.

.

Сферична метална лампиона Trssdre, лампа 7,9 инча с куха дърворезба, Елегантна лампа с ножным превключвател за хол, спалня, офис (led лампа в комплекта)

Сферична метална лампиона Trssdre, лампа 7,9 инча с куха дърворезба, Елегантна лампа с ножным превключвател за хол, спалня, офис (led

BGN 19.83

Брой продукти
На склад

【Дизайн с кухи дърворезба】 подът лампа е изработена в черен метален абажуре с кухи резным дизайн, лампа, за да може да излъчва мека светлина чрез кухи лампа, създаване на деликатната и приятна атмосфера за вашата всекидневна, спалня и офис 【Стабилна основа и безопасен за използване】 Висока лампа с широк тежки основание устойчив, му е трудно да взривявам, е безопасен за използване, подът лампа е с диаметър от 9,8 инча и височина 61 инч, което спестява място в изправено положение, може да се монтира в ъгъла, без да заема твърде много място. 【Удобен foot ключ за включване / изключване】 Стоящ лампа оборудван ножным ключа.Когато трябва да се включва и изключва лампата, не е нужно да се наведе, за да я включите ръчно.Само трябва да дойде на крак, за да се включва и изключва лампата, което е просто, удобно и бързо. 【Лесен монтаж с крушка E26】Процес на изграждане на този черен торшера проста.Има пълни инструкции за инсталиране, led крушки с цокъл E26 са включени в комплекта, са лесни за използване, няма нужда да купувате друга лампа E26, ако искате да смените крушката, също така можете да закупите и други лампи E26 отделно. 【Пълна гаранция】 Ние предлагаме редица перфектни услуги за гаранционно обслужване, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим вашите въпроси, след като получим вашите въпроси. лампа с нажежаема жичка. 【Дизайн с кухи дърворезба】 подът лампа е изработена в черен метален абажуре с кухи резным дизайн, лампа, за да може да излъчва мека светлина чрез кухи лампа, създаване на деликатната и приятна атмосфера за вашата всекидневна, спалня и офис. 【Стабилна основа и безопасен за използване】 Висока лампа с широк тежки основание устойчив, му е трудно да взривявам, е безопасен за използване, подът лампа е с диаметър от 9,8 инча и височина 61 инч, което спестява място в изправено положение, може да се монтира в ъгъла, без да заема твърде много място. 【Удобен foot ключ за включване / изключване】 Стоящ лампа оборудван ножным ключа.Когато трябва да се включва и изключва лампата, не е нужно да се наведе, за да я включите ръчно.Само трябва да дойде на крак, за да се включва и изключва лампата, което е просто, удобно и бързо. 【Лесен монтаж с крушка E26】Процес на изграждане на този черен торшера проста.

Други функции

Най-добри сделки