.

.

Чанта Fasrom T-top за съхранение на спасителни жилетки на лодка, с капацитет до 4/6 спасителни жилетки тип II, черен (В комплекта не са включени спасителни жилетки)

Чанта Fasrom T-top за съхранение на спасителни жилетки на лодка, с капацитет до 4/6 спасителни жилетки тип II, черен (В комплекта не са включени

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Размери 25x19,3x5,9 инча 5 дренаж втулок помагат бързо да вземе вода.Изработен от тежка рамка от найлонов плат с прозрачно мрежесто езда за осигуряване на въздушния поток и вентилация.Чанта за съхранение на лодка помага за защита на вашите спасителни жилетки от тежки метеорологични условия и да останат в добро състояние. 4 джоба с цип около чанти за съхранение на риболовни принадлежности, слънцезащитни продукти, комплекти за първа помощ и т. Има 2 светлоотразителни ленти отпред за по-лесна идентификация през нощта.ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ : Размери 25 x 19,3 x 5.Чанта с Т-образен покрив, предназначени за настаняване на 4 стандартни спасителни жилетки тип II.Идеален размер за използване на пространството на вашите тениски, твърди върхове, бимини-върховете и понтонных върхове. (Само празна чанта в комплекта не са включени спасителни жилетки. ЗАПАЗЕТЕ РЕД : 4 джоба с цип около чанти за съхранение на риболовни принадлежности, слънцезащитни продукти, комплекти за първа помощ и т., Еластичен кабел, който отиваше зигзагом по дъното осигурява удобен достъп до полотенцам, тряпкам или друга екипировка.ДИЗАЙНЪТ на КЛАДЕНЕЦА : Изработена от тежка рамка от найлонов плат с прозрачно мрежесто езда за осигуряване на въздушния поток и вентилация. 5 дренаж втулок помагат бързо да вземе вода.Има 2 светлоотразителни ленти отпред за по-лесна идентификация през нощта.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : 4 регулируеми колана със закопчалка тока и 6 колан с катарама-на една кука и линия позволяват бързо фиксиране на чантата за съхранение на спасителен жилетка в горната част на лодката и предотвратяване на увисването на чанти.ОТЛИЧЕН ИЗБОР : Чанта за съхранение на лодки Fasrom - вашият перфектен помощник в поддържането на чистотата на вашата лодка.Здрава чанта t top bag помага за защита на вашите спасителни жилетки от тежки метеорологични условия и да останат в добро състояние.Страхотно за каране на лодка, риболов или къмпинг.ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ : Размери 25 x 19,3 x 5.Чанта с Т-образен покрив, предназначени за настаняване на 4 стандартни спасителни жилетки тип II.Идеален размер за използване на пространството на вашите тениски, твърди върхове, бимини-върховете и понтонных върхове. (Само празна чанта в комплекта не са включени спасителни жилетки. ЗАПАЗЕТЕ РЕД : 4 джоба с цип около чанти за съхранение на риболовни принадлежности, слънцезащитни продукти, комплекти за първа помощ и т.

Други функции

Най-добри сделки