.

.

Комплект от 2 възглавници TSUTOMI 12x20 за Пълнене на възглавници, Декоративни Възглавнички за леглото, Пълнители за възглавници 12x20 и Naka части за Лумбална възглавница, П?

Комплект от 2 възглавници TSUTOMI 12x20 за Пълнене на възглавници, Декоративни Възглавнички за леглото, Пълнители за възглавници 12x20 и Naka

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【 Части за възглавници 12x20】 : Пълнеж за възглавници 12x20, комплект от 2 пълнители за възглавници 12x20 и перо вложки за лумбална възглавница, малко части за диванной възглавници 【Материал премиум-клас】 : пълнители за възглавници 12x20, изработени от различен от бял поли-futon своята практика 7 D и пълнител от силиконизированного влакна, по-добър от обикновен пълнител. добре, прекалено меки, така че те брилянтно запазват формата си, никога не ги правят кухи.Външните части са изработени от мека и трайна полиестерна, висококачествени възглавници от полихлопковой тъкан с матово покритие са трайни. 【Удобно прислоняться】 : пълнители за възглавници 12x20, пухкави и добре се държат, осигуряват достатъчна мекота и твърдост, към които можете да прислониться. Достатъчна твърдост, ще ви осигури добра почивка.Когато можете да се отпуснете на дивана или вздремнете, вие ще бъдете приятно да прекарва време. 【Хипоалергенни и без мирис】 : allergy-free пълнеж за възглавници без мирис, без никакви химически вещества или прах, лесен за почистване.Той не предизвиква никакви алергични реакции, приятелски към тези чувствителни хора. 【Отлична декоративна възглавница 12x20】 : лесно распушается, за да се държите като цар показване на вашите седалките.Бихте могли да се променят калъфки за възглавници, които харесвате, за да те добре се съчетава с всеки домашен интериор, в различно време на годината.Универсален за легла, диван, диван комплекти, офис и т., 【 части за възглавници 12x20】 : Пълнеж за възглавници 12x20, комплект от 2 пълнители за възглавници 12x20 и перо вложки за лумбална възглавница, малко части за диванной възглавници. 【Материал премиум-клас】 : пълнители за възглавници 12x20, изработени от различен от бял поли-futon своята практика 7 D и пълнител от силиконизированного влакна, по-добър от обикновен пълнител. добре, прекалено меки, така че те брилянтно запазват формата си, никога не ги правят кухи.Външните части са изработени от мека и трайна полиестерна, висококачествени възглавници от полихлопковой тъкан с матово покритие са трайни. 【Удобно прислоняться】 : пълнители за възглавници 12x20, пухкави и добре се държат, осигуряват достатъчна мекота и твърдост, към които можете да прислониться. Достатъчна твърдост, ще ви осигури добра почивка.Когато можете да се отпуснете на дивана или вздремнете, вие ще бъдете приятно да прекарва време.

Други функции

Най-добри сделки