.

.

DXGTOZA Капаци на задните светлини Mustang, Съвместими с Ford Mustang 2018-2022, Защитна Подплата, Рамка, Bezel, Украса, 6 бр. (Опушен черен)

DXGTOZA Капаци на задните светлини Mustang, Съвместими с Ford Mustang 2018-2022, Защитна Подплата, Рамка, Bezel, Украса, 6 бр. (Опушен

BGN 22.96

Брой продукти
На склад

【【Идеална за засаждане】 задна светлина Mustang покрива на оригиналната форма на задната фенер и бразда дизайнМодерен опушен черен корпус задната лампа е подогнан, съвместимо с всички модели на Ford Mustang 2018 2019 2020 2021 2022. 【【 Висококачествени материали】 в седалка за задните светлини mustang 2018 се използва първокласен акрилен материал, притежава отлична видимост, не засяга използването на светлината и не избледняват и не се напуква при използване. 【【Индивидуален дизайн】 Нашите аксесоари mustang се извършват под формата на дъга във формата на полумесец черен цвят с червени цветове, е модерен и добре, че подчертава уникалността и агресивност на колата. 【【Неразрушающая инсталиране на】Аксесоари на ford mustang, за да инсталирате, не се изисква мръсни лепило или пробиване, не трябва да изрежете парчето, никакви средства не се изисква просто да го поставите в задна светлина за вашия мустанг, той идеално се съчетава с оригиналната кола. 【【100% послепродажная гаранция】 Ние предлагаме безплатно връщане на парите в рамките на 30 дни и подмяна в рамките на 12 месеца.Ако имате някакви проблеми с капак заден стоп mustang ecoboost, моля, не се колебайте, пишете ни. 1、 капаци на задните светлини са направени от висококачествен материал. 2、 Модерен спортен дизайн. 3、 Оригиналната формовка обратно лампата и радиан. 4、 Лесна инсталация. 1、 С обратната страна има двустранна лента, когато температурата е по-ниска от 20 градуса, най-добре се пече лепило с помощта на пневматичен пистолет, а след това залепят за продукт не отслаивалось поради факта, че това лепило не се залепва здраво. 2、 да Не се влиза във водата и не се допирайте до него в рамките на 48 часа след инсталацията и не поставяйте я в низкотемпературную среда.

Други функции

Най-добри сделки