.

.

OSALADI Гирлянди с Чили 9,8 Фута Реалистична Венец от Червени Чушки, Гирлянда с черен Пипер, Чили На Батерии, Декоративни Светлини за вътрешен Двор, Тераси, Огради, Палуб?

OSALADI Гирлянди с Чили 9,8 Фута Реалистична Венец от Червени Чушки, Гирлянда с черен Пипер, Чили На Батерии, Декоративни

BGN 5.89

Брой продукти
На склад

?️[Led гирлянди за пипер] : Тази гирлянда извършва под формата на червен пипер с интересна форма и е оборудван с 20 ярки светодиодни крушки, които през нощта излъчват топла жълта светлина, създавайки спокойна, топла и романтична атмосфера в кухнята ?️ [Захранва от батерия] : led венец се захранва от 3-те сухи батерии, батерии отделение, който може да се хранят добре, led венец и тел с PVC е водоустойчив, но батерията отделение не е водоустойчив, моля, не поставяйте батерията отделение във водата. ?️ [Easy] : гирлянди Чили, произведени от пластмаса, имат малко тегло, дължина 9,8 фута, led лампа е водоустойчив, може да се използва на открито, можете да го използвате за украса на прозорци на вашата кухня. ?️ [Идеална декоративна лампа] : led венец за пипер има гладка повърхност, не травмирует ръце, нетоксична и безвкусна, работи от разходите за ниско напрежение на източник на енергия, безопасни за използване, да може лесно да се огъват и да се мотае на растения, мебели, стени, за да украсят стаята си и се създаде в нея прекрасна атмосфера на спокойствие, неторопливости, топлина и романтика. ?️ [Широко приложение] : Led приказни светлини красиви форми и са безопасни за използване, е идеалното бижу за вашата дневна, бивакуване на открито, сватби, партита, прозорци и т., подходящ е за вътрешна и външна употреба. подходяща за декоративно осветление на ресторанта, кухненски прозорци, веранда, навес, тераса, партита, барбекю, Коледа и коледните празници. ?️[Led гирлянди за пипер] : Тази гирлянда извършва под формата на червен пипер с интересна форма и е оборудван с 20 ярки светодиодни крушки, които през нощта излъчват топла жълта светлина, създавайки спокойна, топла и романтична атмосфера в кухнята. ?️ [Захранва от батерия] : led венец се захранва от 3-те сухи батерии, батерии отделение, който може да се хранят добре, led венец и тел с PVC е водоустойчив, но батерията отделение не е водоустойчив, моля, не поставяйте батерията отделение във водата. ?️ [Easy] : гирлянди Чили, произведени от пластмаса, имат малко тегло, дължина 9,8 фута, led лампа е водоустойчив, може да се използва на открито, можете да го използвате за украса на прозорци на вашата кухня. ?️ [Идеална декоративна лампа] : led венец за пипер има гладка повърхност, не травмирует ръце, нетоксична и безвкусна, работи от разходите за ниско напрежение на източник на енергия, безопасни за използване, да може лесно да се огъват и да се мотае на растения, мебели, стени, за да украсят стаята си и се създаде в нея прекрасна атмосфера на спокойствие, неторопливости, топлина и романтика.

Други функции

Най-добри сделки