.

.

Мащабна модел на превозното средство за спортен автомобил Pagani Huayra Модел на колата от сплав, Монолитен под налягане в пропорции, мащаб 1:18 (Цвят: бял)

Мащабна модел на превозното средство за спортен автомобил Pagani Huayra Модел на колата от сплав, Монолитен под налягане в пропорции,

BGN 6.83

Брой продукти
На склад

【Висококачествени материали】 : Нашият модел на автомобила е изработена от висококачествена сплав с органични леене под налягане, който внимателно се полира с помощта на строги 24 процесиСлед като го полира отново и отново, тя е прекрасна като произведение на изкуството. [Дизайн на отворени врати] : Интериор реалистична, а на предната врата на автомобила е проектирана отделно, и двете врати могат да се отварят; вътрешно оформление е много реалистично, това е много подходящ подарък за всеки.Това също е добър модел за декомпресия за възрастни. 【ДЕТАЙЛИ са ИДЕАЛНИ】 : Красива отвътре и отвън, ние отделяме много внимание на детайлите, за да сте сигурни, че всеки произведен от нас комплект е първокласен във всяко отношение. 【Широк спектър от приложения】 : Нашият модел на колата е много подходящ за игри, независимо от това, подарявате ли на подарък или като украса, това ще бъде вашият най-добър избор!. 【Сервизно обслужване на качеството】 : Ако не сте доволни от нашите стоки, моля свържете се с нас по електронната поща.Ние ще решим вашите проблеми и ще направим така, че да сте удовлетворени на 100% . 【Широк спектър от приложения】 : Нашият модел на колата е много подходящ за игри, независимо от това, подарявате ли на подарък или като украса, това ще бъде вашият най-добър избор!Материал : Лят метален корпус с пластмасови детайли Мащаб : 1 : 18 Размер : 25 см х 10 см х 8 см Цвят : златен Функция : Багажник и вратата се отварят с възможността за свободно въртене на четири колела Опаковка включва : модел на колата от сплав 1 бр. 【Сервизно обслужване на качеството】 : Ако не сте доволни от нашите стоки, моля свържете се с нас по електронната поща.Ние ще решим вашите проблеми и ще направим така, че да сте удовлетворени на 100% .

Други функции

Най-добри сделки