.

.

MAIDOU 12ШТ 1/4 Шестигранник 50 75 100 мм S2 Отвертка от сплав Магнитен Комплект PH Електрическа Отвертка Набор от инструменти за контакти Набор от отвертки (Цвят: 05)

MAIDOU 12ШТ 1/4 Шестигранник 50 75 100 мм S2 Отвертка от сплав Магнитен Комплект PH Електрическа Отвертка Набор от инструменти за контакти

BGN 47.95

Брой продукти
На склад

1 Изработен е от материал от легирана стомана S2, защитен от ръжда, износостойкого, висока твърдост, трайни. Конструкция на главата на касетата, лесно впитывающая дребни метални детайли, като например винтове, лесен за употреба. Висока точност, не е лесно да се плъзга по-висока ефективност на работа. Подходящи за електрически, ръчни дрелей, пневматични дрелей, акумулаторни дрелей, электродрелей и други инструменти.Включително опаковка : 12 * отвертка. Изработен е от материал от легирана стомана S2, защитен от ръжда, износостойкого, висока твърдост, трайни. Конструкция на главата на касетата, лесно впитывающая дребни метални детайли, като например винтове, лесен за употреба. Висока точност, не е лесно да се плъзга по-висока ефективност на работа. Подходящи за електрически, ръчни дрелей, пневматични дрелей, акумулаторни дрелей, электродрелей и други инструменти.Включително опаковка : 12 * отвертка.Материал : стомана от сплав S2 Дължина : 50 мм, 75 мм, 100 мм, Дръжка на инструмент : 1/4 (6,35 мм) шестигранное сверлОдиаметр : както е показано Твърдост : HRC60 ± 1 ° Количество : 1 комплект (12 бр.) Комплекти от отвертки може да се използва широко за ремонт на битова техника, електронни продукти и други точност оборудване, като телевизори, климатици, мобилни телефони, таблети, компютри, часовници, игрални конзоли и т. Местоположение чанти за инструменти е професионален дизайн на гнездото за карта с памет и разумна последователност дупки, какво ще ви помогне бързо да намери целта.Малък набор от инструменти оборудван противоударным кутия за съхранение, която не само предпазва аксесоари от разсейване, или на загуба, но и удобно переноске.Още по-важно, ние предлагаме магнитни е оборудвана с барабани накладки с паметта за събиране направени от винта за да се избегне загубата.Дръжка на отвертка, за да има ергономичен нескользящий дизайн, който ще ви помогне лесно да я вземе, не соскальзывая.

Други функции

Най-добри сделки