.

.

Fenteer Сгъваем Забавен Тунел за Котки с Подслон за игри с Топка Сгъваеми, за да проверите За Игри На Закрито Забавна Играчка Тръба за Игра на Мишката Звездица Плъх Про?

Fenteer Сгъваем Забавен Тунел за Котки с Подслон за игри с Топка Сгъваеми, за да проверите За Игри На Закрито Забавна Играчка Тръба за Игра

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Зайци тунел е изработен от лека, мека полиестерна тъкан за дълголетиеСгъваема конструкция не заема място, тя е много преносими и също е подходящ за Райзен-им-Фрейен.Дава домашни упражнения и самостоятелно забавление за всички малки домашни животни, включително и зайци, порове, морски свинчета, мишки, котки и много други.Сгъваем тунел за котки и котенков е забавна играчка тромпет, убежище в тунела за морски свинчета.изглежда и смешно, привлича вниманието на котката и изход свободно, а процесът на игра е такъв.Описание : - Сгъване на тунел за котки и котенков е забавна играчка тромпет, убежище в тунела за морски свинчета. - Зайци тунел е изработен от лека, мека полиестерна тъкан за дълголетие. - Сгъваема конструкция не заема място, тя е много преносими, както и подходящи за Райзен-им-Фрейен. - изглежда и смешно, привлича вниманието, котка и изход свободно, а процесът на игра е такъв. - Дава домашни упражнения и самостоятелно забавление за всички малки домашни животни, включително и зайци, порове, морски свинчета, мишки, котки и още много други Характеристики : - Материал : полиестер - Размер : прибл. - Кратък пасаж : 50x25 cm/19.84 инча - S-образни пасаж : 125x25 см/49.84 инча - Y-образен преход : 37x25 см.84 инча Опаковката включва : 1 бр. котешки тунел Забележка : 1. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Пожелавам ви приятно пазаруване в Онлайн!.

Други функции

- Material:
Polyester
- Size:
Approx.
- Short pass:
50x25cm/19.69x9.84inch
- S pass:
125x25cm/49.21x9.84inch
- Y pass:
37x25cm/14.57x9.84inch
Package Includes:
1 Piece Cat Tunnel Toy:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3. Wish you a wonderful on line shopping!:
Най-добри сделки