.

.

Кофа за боклук ABECEL, Кофа за Боклук с Панти Капак Квадратна Домашна Хол, Спалня, Кухня с Капака на Кофа за Боклук 1БР Синьо-Сиво (цвят: Сив)

Кофа за боклук ABECEL, Кофа за Боклук с Панти Капак Квадратна Домашна Хол, Спалня, Кухня с Капака на Кофа за Боклук 1БР Синьо-Сиво

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

▼вътрешна кофа лесно да се отстранява за по-удобно рециклиране на отпадъци ❤ Избраните материали, дебел материал, висока устойчивост на износване. ❤ Малък и портативен, подвижни дизайн, по-удобен за почистване. ❤Пакети за боклук може да се постави в кофа за боклук, което е по-чисто, гигиеничное и лесен за почистване. ❤Конструкция на панти капак не заема място в кофа, което е удобно и бързо. ▼вътрешна кофа лесно да се отстранява за по-удобно рециклиране на отпадъци. ❤ Избраните материали, дебел материал, висока устойчивост на износване. ❤ Малък и портативен, подвижни дизайн, по-удобен за почистване. ❤Пакети за боклук може да се постави в кофа за боклук, което е по-чисто, гигиеничное и лесен за почистване. ❤Конструкция на панти капак не заема място в кофа, което е удобно и бързо.Характеристики : устойчив на абразия материал : PP Цвят : сиво синьо Размер : 21,5 * 17,3 * 35 вижте Количество : 1БР.

Други функции

Най-добри сделки