.

.

Zerodeko 1 бр. Четка за Баня, Четка за Сухо почистване на Тялото, Четката За Баня, Четка за гърба, Скрубери, За Тялото, Губчатые Четки с Луфа, Дръжка, подобно на гъба, Четка ?

Zerodeko 1 бр. Четка за Баня, Четка за Сухо почистване на Тялото, Четката За Баня, Четка за гърба, Скрубери, За Тялото, Губчатые

BGN 3.87

Брой продукти
На склад

ЧЕТКА-скраб за тяло -Безопасен материал и тънка работа, не причинява вреда на кожата, удобен за ежедневна употребаОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ЧЕТКА ЗА ТЯЛО - Благодарение на текстурата на четка за лесно размазване, тя е дълбоко почиства порите и мръсотия.ГЪБА от ЛЮФЫ - подобно на гъба, четка за баня, която може да отшелушивать и изтриване на омертвевшую кожата, стимулира кръвообращението, прави кожата мека и гладка.Подобно на гъба ЗАДНАТА част на ШАЙБАТА - Разумен ергономичен дизайн прави триене по-продължителни.ТЕЛ ЗА ВАНА ЗА ЖЕНИ - Безвредни за кожата.Едно парче дизайн, нескользящая дръжка.ЧЕТКА-скраб за тяло -Безопасен материал и тънка работа, не причинява вреда на кожата, удобен за ежедневна употреба.ОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ЧЕТКА ЗА ТЯЛО - Благодарение на текстурата на четка за лесно размазване, тя е дълбоко почиства порите и мръсотия.ГЪБА от ЛЮФЫ - подобно на гъба, четка за баня, която може да отшелушивать и изтриване на омертвевшую кожата, стимулира кръвообращението, прави кожата мека и гладка.Подобно на гъба ЗАДНАТА част на ШАЙБАТА - Разумен ергономичен дизайн прави триене по-продължителни.ТЕЛ ЗА ВАНА ЗА ЖЕНИ - Безвредни за кожата.Едно парче дизайн, нескользящая дръжка.Кръст Бод Пакет включва 1 х четка за душата Особености -Материал : пластмаса и четка с порести дръжка. - Цвят : сива Четка за масаж на гърба. - Размер : 36,50 X8,00 X2,40 см / 14,34 X3,14 X0,94 инча четка за измиване на тялото. - Използвайте на суха кожа за съживяване, беля и подобряване на кръвообращението Масажор за къпане. - Благодарение на текстурата на четката лесно разпръсне, тя е дълбоко почиства порите и възстановява рибарска мрежа. - за тяло, спестете време и енергия, ежедневно вземайте душ с дълбоко почистване за гърба. - Е Благоприятен за вашата кожа.Едно парче дизайн, нескользящая дръжка, четка за тяло за суха кожа. - Масажор помага за стимулиране на лимфоток, което допринася за втягиванию на течности на капилярите Дръжка на четка за зъби.Информация за продукта Обратна масажна четка Четка за тяло с четина притежава идеална твърдост, за цялостно почистване без раздразнения.Скрубер за гърба Осигурява дълбоко почистване на порите от замърсявания, придава ви здрава кожа.Задната част на гъба, Четка за душата е изработена от безопасна пластмаса с вграден гъба.

Други функции

Най-добри сделки