.

.

JYGOPLA 10 фута от купола, за скално катерене, Геометрични купол-катерач, който поддържа 800 паунда, устойчиви на корозия и uv радиация, фитнес зала Geo Jungle за деца от 3 до 8 го?

JYGOPLA 10 фута от купола, за скално катерене, Геометрични купол-катерач, който поддържа 800 паунда, устойчиви на корозия и uv радиация,

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

? Здрав и издръжлив катерач : детски катерач с геометричен купол на улицата, максималната товароносимост на който е 800 паунда, и в него могат да играят деца 2-5 едновременно изделието е оборудвано с трайни пирони, така че няма нужда да се притеснявате за тряске или нестабилност. ?Идеалният подарък за децата : играта на купола е много важно за децата!Купол за скално катерене на детската площадка може да помогне на децата да подобрят своята физическа форма и да развиете умения за координация, баланс, сътрудничество, разбиране и доверие.Той е подходящ за деца на различна възраст, като по-добър подарък. ✔ Няколко опции за възпроизвеждане : Включва 1x лентови люлки с диаметър 22 инча, дължина на веригата люлките се регулира в съответствие с различни изисквания.Можете да го прикачите към бранша, рамката за катерене или към съществуващите качелям в задния двор - има много начини да се забавлявате с вашите деца. ? Лесен монтаж Благодарение на подробно инструкциите за инсталиране, операцията е проста и ясна и може да се лесно да се инсталира само на двама възрастни, за един час.Незабавно инсталиране на детски куполоход за вашето дете, в задния двор. ? Професионално обслужване : Ако имате някакви въпроси относно тези съоръжения за скално катерене на открито за деца, не се колебайте да се свържете с нас.и ние винаги ще бъдем тук за вас и ще направим всичко възможно, за да разреши проблема. ? Здрав и издръжлив катерач : детски катерач с геометричен купол на улицата, максималната товароносимост на който е 800 паунда, и в него могат да играят деца 2-5 едновременно. изделието е оборудвано с трайни пирони, така че няма нужда да се притеснявате за тряске или нестабилност. ?Идеалният подарък за децата : играта на купола е много важно за децата!Купол за скално катерене на детската площадка може да помогне на децата да подобрят своята физическа форма и да развиете умения за координация, баланс, сътрудничество, разбиране и доверие.Той е подходящ за деца на различна възраст, като по-добър подарък. ✔ Няколко опции за възпроизвеждане : Включва 1x лентови люлки с диаметър 22 инча, дължина на веригата люлките се регулира в съответствие с различни изисквания.Можете да го прикачите към бранша, рамката за катерене или към съществуващите качелям в задния двор - има много начини да се забавлявате с вашите деца.

Други функции

Най-добри сделки