.

.

КИФУТЕНГ За Дъщеря Ми, Пръстен от Сребро 925 Проба, Снимающее Тревога, Отгоняющее безпокойството, Пръстен с Кръгови Мъниста, Регулируема Отворен Пръстен, Въртящи се ?

КИФУТЕНГ За Дъщеря Ми, Пръстен от Сребро 925 Проба, Снимающее Тревога, Отгоняющее безпокойството, Пръстен с Кръгови Мъниста,

BGN 9.99

Брой продукти
На склад

Качество : Това е пръстен-непоседа произведено от пълномаслено сребро с марка 925 проба и позолоченоУстойчиви на потъмняване на стенописите .Удобен за монтиране дизайн.Не съдържа олово и никел и гипоаллергенен за чувствителна кожа.Той не причинява алергии / не избледнява / устойчив на корозия и надраскване.Широчина на всеки пръстена 17 мм. Тегло около 2,5 г. Пръстен за облекчаване на тревожност : Аз съм твое подстилочное непоседное пръстен, винаги дръж ме близо.Аз съм тук, за да обичам и защитата от всичко, което ти се страхуваш.Всеки път, когато се чувствате безпокойство, моля, избършете тази сълза.Мога да прогони загрижеността, и аз винаги ще бъда там.Идея за подарък : най-Добрият подарък за жени/момичета/Приятелка/Любовници/приятели/ майка / Дъщеря/сестри.Най-добрият подарък за рожден Ден, на Участието, Коледа, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, за Годишнина на Деня на благодарността, бала!!!Ще стане чудесен подарък за всеки повод.Какво получавате : бижута от сребро KIFUTENG идват в матерчатом торбата.Нашата 90-дневна гаранция за удовлетвореност и приятелско обслужване на клиенти, никакви въпроси не ще изпуснат, ако не сте напълно удовлетворени от продукта, и искате да си го върне.Нашата гаранция : Моля, изберете правилния размер, преди пускането на поръчката, за да се избегне връщане или замяна.Измерване на хартия е предназначена само за справка.Бихме искали да ви предложим да закупите пръстен точния размер в бижутериен магазин. качество : Това е пръстен-непоседа произведено от пълномаслено сребро с марка 925 проба и позолочено.Устойчиви на потъмняване на стенописите .Удобен за монтиране дизайн.Не съдържа олово и никел и гипоаллергенен за чувствителна кожа.Той не причинява алергии / не избледнява / устойчив на корозия и надраскване.Широчина на всеки пръстена 17 мм. Тегло около 2,5 г. Пръстен за облекчаване на тревожност : Аз съм твое подстилочное непоседное пръстен, винаги дръж ме близо.Аз съм тук, за да обичам и защитата от всичко, което ти се страхуваш.Всеки път, когато се чувствате безпокойство, моля, избършете тази сълза.Мога да прогони загрижеността, и аз винаги ще бъда там.Идея за подарък : най-Добрият подарък за жени/момичета/Приятелка/Любовници/приятели/ майка / Дъщеря/сестри.Най-добрият подарък за рожден Ден, на Участието, Коледа, Ден на майката, Ден на Св.

Други функции

Най-добри сделки