.

.

Мултифункционална Пластмасова Форма за Готвене на пара, Стойка За тави микровълнова фурна, Шкаф За Тави За готвене, Многопластова Поставка за Готвене на пара с топ?

Мултифункционална Пластмасова Форма за Готвене на пара, Стойка За тави микровълнова фурна, Шкаф За Тави За готвене, Многопластова

BGN 8.23

Брой продукти
На склад

【Начин на ПРИГОТВЯНЕ ДВОЙНА ЯСТИЯ】 Сгънете дръжката и я обърнете ги надолу, за да се използва като второ ниво за приготвяне на ястия по опашкатаДържи здраво чинии и чаши на място, не соскальзывая при извличане на приготвени или затоплен нагоре продукти веднага от микровълнова печка.Разделете вътрешен слой микровълнова фурна на два слоя, в които може да се претоплят два продукта едновременно, което спестява време и енергия. 【БЕЗОПАСНО ИЗВАЖДАЙТЕ ТОПЛА ХРАНА】Тава за микровълнова фурна с откидывающимися дръжки позволява лесно и безопасно извличане на топла храна, чинии и други ястия от микровълновата, ефективно предотвратяване на изпичане на пръстите. 【РАЗМЕР】 Размер укладчика микровълнова печки е около 23,5 * 23,5 * 8 см/ 9.Пластмасов материал е безопасен и безвреден за околната среда, може да се използва безопасно, лесно се избърсват.Има червено, синьо, зелено може да бъде по избор, можете да изберете това, което искате. 【Висококачествени МАТЕРИАЛИ】 Поставка за палети микровълнова фурна е направена от безопасно за храни полипропилен, устойчив и екологичен, устойчиви на висока температура.Лесен за почистване.Може да се използва като многопластова влакчета и лесно да оформите слоевете и сортиране на малки предмети в хладилник или на масата. 【СЪХРАНЯВАЙТЕ МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА ЧИСТИ】 Прегънати дръжки на тиган за микровълнова печка и го използвайте, за да се покрива с храни и за предотвратяване на пръски.Защита от пръски служи и парна капак, който запазва продукти влажни по време на приготвяне на каши.Характеристики : 1. Разделете вътрешен слой микровълнова фурна на два слоя, в които може да се претоплят два продукта едновременно, което спестява време и енергия. Може да се използва като многопластова стойка и лесно да оформите слоевете и сортиране на малки предмети в хладилник или на масата. Пластмасов материал е безопасен и безвреден за околната среда, може да се използва безопасно, лесно за почистване. Статив сгъваем и лесен за използване. Рама има няколко противоскользящих линии дисков тип, а на дъното също може да се сгъва за лесно съхранение.Спецификация : Материал : Пластмаса размери на продукта : около 23,5 * 23,5 * 8 см/ 9.15 цвят инча : Червен, син, зелен (по избор) температурна устойчивост Температура : -20-120 ° C съдържание на Пакета : 1 * съд за готвене на пара.

Други функции

Material:
Plastic
Product size:
about 23.5*23.5*8cm/ 9.25*9.25*3.15inch
Color:
Red, Blue, Green(optional)
Heat resistant temperature:
-20-120 ° C
Package List:
1*Steaming dish:
Най-добри сделки