.

.

VEESUN Стенен държач за Файлове Органайзер Окачен файл, Имейл, Органайзер Монтиране на стена хартиен вестник Държач за Документи за Офис и дома, 8 нива.

VEESUN Стенен държач за Файлове Органайзер Окачен файл, Имейл, Органайзер Монтиране на стена хартиен вестник Държач за Документи

BGN 16.99

Брой продукти
На склад

【Супер Спестяване на пространство】Стенни полк-органайзер за файлове спестява повече място на вашия работен плот и елиминира необходимостта от сгъване на книга за негоТой е много подходящ за употреба върху стените на офис помещения / семейни малки спални / училища. 【Премиальное качество】Конструкция от тежка рамка от дебела желязна тел и процеса на оцветяване правят продукта по-здрав, лесен и модерен в своя стил, като се придава на вашия офис или на дома си един напълно различен вид. 【Най-добрият организатор】8-слойная поставка за документи е много подходящ за съхранение на хартия с формат Letter / A4, писма, скоросшивателей, дневници, бележници и т. Зона за надписи на всеки етаж ви позволява да управлявате файловете и дават към тях е лесен и удобен достъп. 【Щастлива покупка】 Размери в инчове : 12,5 L × 1,57 W × 24,4 H. се Стреми да създава изящни, креативни и модерни предмети от бита. 【Доживотна гаранция】 Ние предлагаме продължително следпродажбено обслужване и пълно възстановяване, ако смятате, че има някакви проблеми с помощта.Това е офис склад може да се инсталира на стената, пълноценно използване на пространството стена, поддържане на реда, на работния плот и повишаване на ефективността на вашата работа. 3-нива, офис стенен органайзер, чудесно за сортиране на файлове, документи, списания, поща, литература, каталози, кореспонденция, писма, папки, скоросшивателей, канцеларски материали и книги тетрадки.

Други функции

Най-добри сделки