.

.

Етеричните Пътна Косметичка, Косметичка за Жени, по-Голямата Голям Чанта-Органайзер за Грим, Веганская Кожена Чанта за Четки за Грим, Водоустойчива Чанта за Тоалет?

Етеричните Пътна Косметичка, Косметичка за Жени, по-Голямата Голям Чанта-Органайзер за Грим, Веганская Кожена Чанта за Четки за

BGN 5.99

Брой продукти
На склад

Ethereal - това е нов продукт, стартирала през 2021 г, но е изключително конкурентна.Ние се фокусираме върху иновациите и качеството на продуктите, ние имаме един отличен продукт в категорията beauty.В основата на Ethereal е това, че качеството струва тези пари, които се харчат клиенти.В бъдеще ние ще произвеждат по-висококачествени продукти за клиенти.Нашата пътна косметичка изработени от различен материал от изкуствена кожа, тя е здрава и водоустойчива.Висококачествена облицовка лесен за почистване, двустранен цип SBS, тя по-гладка и здрава.Широка дръжка дизайн е здрав и лесен за носене.Голяма откриващата цип отгоре ви позволява лесно да поставите грим, четката за грим и бижута, аксесоари, както и шампоани, лосиони и т. И да ги съхранявате вертикално и чист.Голям капацитет и голяма дупка ви помагат бързо и лесно да намерят козметика и да получат достъп до нея, цялата козметика се съхраняват в изправено положение, и достъпът до нея се осъществява от пръв поглед.Цип SBS по-гладка и здрава.Чудесен материал от изкуствена кожа, траен и водоустойчив.Висококачествена облицовка лесен за почистване.Многофункционален мрежест джоб и джоб за съхранение на четки за грим правят грим и четки за грим са по-организирани.Регулируеми прегради, тя прави вашата чанта е по-подредено. 【Добър материал】 Нашата пътна косметичка изработени от различен материал от изкуствена кожа, тя е здрава и водоустойчива.Висококачествена облицовка устойчива на замърсяване и е лесно за почистване, двустранен цип SBS я прави по-гладка и здрава.Широка дръжка дизайн е здрав и лесен за носене. 【Голям капацитет】 Размер козметични чанти : 10 x 5 x 7,9 инча (Д * Ш * В); 10 x 5 x 13.5 инча (в разложенном форма); Голяма откриващата цип отгоре ви позволява лесно да поставите грим, четката за грим и бижута, аксесоари, както и шампоани, лосиони и т., И да ги съхранявате вертикално и чист. 【Многофункционално използване и съхранение на】Косметичка има мрежест джоб и кисточницу, в нея можете да съхранявате четките за грим и малки аксесоари.2 Независими малки еластични джоба ви позволяват да съхранявате големи предмети, като например червило и накити. 2 подвижни разделителя позволява да се оправи. 【Преносим и практичен】 Пътна чанта лек, подходящ за ежедневна употреба и пътуване, благодарение на което вашите тоалетни принадлежности и козметика е добре показва за лесен достъп, а също така се пести място на тезгяха.

Други функции

Най-добри сделки