.

.

Дизайн в стил Smile, Ти ме караш да се усмихвам, Надписи върху Бирюзовом фона, Печат върху Платно, Декор за детска Стая, Стенно изкуство, Декорация за детски стаи, Интер?

Дизайн в стил Smile, Ти ме караш да се усмихвам, Надписи върху Бирюзовом фона, Печат върху Платно, Декор за детска Стая, Стенно изкуство,

BGN 33.07

Брой продукти
На склад

Изработени от борова дървесина за допълнителна здравинаС гордост направено в САЩ от професионалисти. На разположение са 6 различни възможности размер.Моля, проверете изображението на дисплея, за да се сравняват размерите.Измерете си на стената, за да намери най-добрия вариант.Уверете се, че вашите измервания са в инчове.Моля, изберете правилния размер, преди да бъдат изписани.Достъпен само за размери от 30 "x40" или 40 "x30".Той идва прибрани.Огледално граница ще бъдат добавени към самия изображение.Вие ще получите платно в по-голям размер от действителните.Сплескани платно ще имат размер 34 "x44" или 44 "x34", включително огледално границата (2 инча за всеки край).Когато растягиваете платно, препоръчваме ви да използвате рамка с дебелина до 1,5 см (дълбочина) и 30 "x40" или 40 "x30" (височина x ширина) за постигане на най-добър резултат.Декор на детска стая Печат върху платно / Декор на детска стая декорация на дома / Декор на детска стенно изкуство. Висококачествени стенни отпечатъци върху платно отпечатани и опаковани (изпънати) от специалисти по поръчка. 100% ръчна изработка и направено в САЩ. готово да бъде обесен, ако не е посочено друго, в размер, посочен в този вариант.Всички отпечатъци върху платно, uv устойчиви и избледняват, което осигурява галерейное качество на профила.Модерни щампи върху платно са идеални за декориране на всекидневна, спалня, детска стая, кухня, офис, хотел, фоайе, зала за изчакване/хол, трапезария, офис, баня, хол, бар, салон за красота, дом.Най-добрата украса за дома идея стена на изкуството в рамка с нашия разнообразен избор рисунки върху платно giclée, като картини, илюстрации, снимки, живопис, абстрактни или цифрови снимки, отпечатани на висококачествени отпечатъци от малки до по-големи или големи размери.Намерете в нашия каталог уникален подарък за Коледа, рожден ден, Ден на благодарността, Великден, Свети Валентин, благодарност на учителите, ден на майката и бащата, дипломиране, раждане на бебе, годишнина или друг специален ден или празник.Декор на детска стая Печат върху платно / Декор на детска стая декорация на дома / Декор на детска стенно изкуство. Висококачествени стенни отпечатъци върху платно отпечатани и опаковани (изпънати) от специалисти по поръчка. 100% ръчна изработка и направено в САЩ. готово да бъде обесен, ако не е посочено друго, в размер, посочен в този вариант.

Други функции

Най-добри сделки