.

.

HTLLT Буре За Масаж на Краката, Дървена Кофа за сауни, Спа, Сауна, Леген За вани за крака, Масаж Кофа Ръчно изработени, Вана за крака, Кофа за спа-измиване на Краката, Ван?

HTLLT Буре За Масаж на Краката, Дървена Кофа за сауни, Спа, Сауна, Леген За вани за крака, Масаж Кофа Ръчно изработени, Вана за

BGN 88.88

Брой продукти
На склад

◇○ ◇Подарък : може да се дарят на други хора, моля, сложи Го на сухо или на хладно и проветрено място, когато не ги използвате ◇○ ◇Материал : Изработен е от натурално кедрово дърво, екологично чист, здрав и има дълъг срок на служба. ◇○◇Повърхност : при идеален за газиране може да се получи гладка повърхност. ◇○◇Производство на : Кофи за сауна ръчно изработени Уникални. ◇○ ◇ Добре дошли : Много Ви благодаря, че дойде в магазина Ми, това ще бъде вашият най-добър избор. ◇○ ◇Подарък : може да се дарят на други хора, моля, сложи Го на сухо или на хладно и проветрено място, когато не ги използвате. ◇○ ◇Материал : Изработен е от натурално кедрово дърво, екологично чист, здрав и има дълъг срок на служба. ◇○◇Повърхност : при идеален за газиране може да се получи гладка повърхност. ◇○◇Производство на : Кофи за сауна ръчно изработени Уникални. ◇○ ◇ Добре дошли : Много Ви благодаря, че дойде в магазина Ми, това ще бъде вашият най-добър избор. ◁【Подробно описание на】▷ Име на продукта : Ваната за крака, баня за крака, кофа за сауна Материал : китайска фирмаразмер : Ръчна работа : Да, Височина на нивото на водата : 25 см или по-Диаметър на дъното : 32 см, Височина отвън : 24/35/40 смпримечание : Размер : Всяка дървена ваната за крака е изработена ръчно с грешка 1-2 виж Особености зависят от реалното получаване.Хроматическая аберации : тъй като осветлението на снимане е различен от езика, цвета и картината ще малко по-различно, в зависимост от това, което е реално.Тегло : Изделия от масивно дърво, теглото ще е малко грешно.Време на доставка : 1-2 дни, очаквано време на пристигане : 12-25 дни, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас незабавно, ние бързо ще решим всички въпроси за този продукт, благодаря ти!.

Други функции

Най-добри сделки