.

.

Артефакт маша Vogue Трехтрубное устройство маша с LCD дисплей на температурата Устройство маша цветове круши лесно и бързо за използване (Цвят: бял)

Артефакт маша Vogue Трехтрубное устройство маша с LCD дисплей на температурата Устройство маша цветове круши лесно и бързо за използване

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

◆ Преди употреба поставете щепсела в електрическата мрежа, задайте температурата и ще видите как индикатор светва и маши, започват да се затоплят ◆ Можете да регулирате температурата в зависимост от типа на вашата коса.След предварително подгряване в продължение на 1-2 минути може да се използва, когато достигне зададената температура. ◆ Дизайн на страничния панел плойки срещу изгаряния, не ще ви позволи да изгори лицето при завивке на косата. ◆99,9 °C-230 °C за произволен регулиране на температурата, + за отопление - охлаждане. ◆ Преди употреба поставете щепсела в електрическата мрежа, задайте температурата и ще видите как индикатор светва и маши, започват да се затоплят. ◆ Можете да регулирате температурата в зависимост от типа на вашата коса.След предварително подгряване в продължение на 1-2 минути може да се използва, когато достигне зададената температура. ◆ Дизайн на страничния панел плойки срещу изгаряния, не ще ви позволи да изгори лицето при завивке на косата. ◆99,9 °C-230 °C за произволен регулиране на температурата, + за отопление - охлаждане.Наименование на продукта : плойка маша за коса Цвят : червен, бял Размер : както е показано В комплекта са включени : 1 * плойка маша за коса.

Други функции

Най-добри сделки