.

.

Скоба за пушка Felicey от алуминиева сплав - Алуминиев карабинер за дома, кафенета, на колела, на улицата, в пътуванията и Ключодържател (15 опаковки черен цвят)

Скоба за пушка Felicey от алуминиева сплав - Алуминиев карабинер за дома, кафенета, на колела, на улицата, в пътуванията

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Перфектен дизайн -Изработен от висококачествен устойчив на авиационен алуминиева сплав с покритие от слой боя, не се разпада, цветът не избледнява и никога не ръждясваКомпактен и функционален дизайн, може да се използва с една ръка.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - Ръчно сглобяване с подобрена пружина премиум-клас.Той лесно се отваря и затваря, тъй като пружина затвор улеснява лепене на важни обекти към раница или колан.МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН КАРАБИНЕР - Решетка за отдих, като например, къмпинг, риболов, туризъм, пътуване, ключодържател и т. Лесен за използване в ежедневния живот.Технически спецификации на продукта-Дължина : 1,98", ширина : 0,95", В комплектът включва : 15 бр. черни пролетта куки, моля, обърнете внимание, че продуктът не е предназначен за катерене или защитно облекло. Гаранция за 100% удовлетвореност - Ние винаги да предоставяме гаранция за 100% удовлетвореност на всеки клиент.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Перфектен дизайн -Изработен от висококачествен устойчив на авиационен алуминиева сплав с покритие от слой боя, не се разпада, цветът не избледнява и никога не ръждясва.Компактен и функционален дизайн, може да се използва с една ръка.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - Ръчно сглобяване с подобрена пружина премиум-клас.Той лесно се отваря и затваря, тъй като пружина затвор улеснява лепене на важни обекти към раница или колан.МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН КАРАБИНЕР - Решетка за отдих, като например, къмпинг, риболов, туризъм, пътуване, ключодържател и т. Лесен за използване в ежедневния живот.Технически спецификации на продукта-Дължина : 1,98", ширина : 0,95", В комплектът включва : 15 бр. черни пролетта куки, моля, обърнете внимание, че продуктът не е предназначен за катерене или защитно облекло. Гаранция за 100% удовлетвореност - Ние винаги да предоставяме гаранция за 100% удовлетвореност на всеки клиент.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Практичен и широко използван за активна почивка, къмпинг, риболов, туризъм, пътуване, ключодържател ключодържател и т. Също така е идеално за висящи осветителни тела, растения в саксии, гаражни инструменти и съдове за съхранение Материал : Изработен е от висококачествен авиационен алуминий сплав с покритие от слой.Характеристики : - Лека, за защита от корозия, прибиращ се затвори, лесен за употреба.

Други функции

Най-добри сделки