.

.

Костюм за кукли niannyyhouse 7,8 инча /20 см, Плюшен стоп-моушън Дрехи, Шапка + Пуловер + Шорти, Комплект от 3 теми, Шапка с квадратна лице, Дънкови шорти, Бял Пуловер (черен)

Костюм за кукли niannyyhouse 7,8 инча /20 см, Плюшен стоп-моушън Дрехи, Шапка + Пуловер + Шорти, Комплект от 3 теми, Шапка с квадратна

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

1 Пратката включва : шапка + пуловер + шорти комплект от 3 теми. Приложим размер плюшени кукли : 7,8 инча/20 см. Не влиза в състава на тялото на куклата или на други части от дрехи. Поради малкия размер може да има някои грешки при шиене и плетене.Моля, купувайте след разбиране и познание. На страничния прозорец снимка може да се различават от действителния продукт, в зависимост от условията на работа на монитора.Подробен дизайн може да се променя периодически. Пратката включва : шапка + пуловер + шорти комплект от 3 теми. Приложим размер плюшени кукли : 7,8 инча/20 см. Не влиза в състава на тялото на куклата или на други части от дрехи. Поради малкия размер може да има някои грешки при шиене и плетене.Моля, купувайте след разбиране и познание. На страничния прозорец снимка може да се различават от действителния продукт, в зависимост от условията на работа на монитора.Подробен дизайн може да се променя периодически.Това е добър подарък за семейството, приятелите, феновете и себе си. Размер : Подходящ за плюшени кукли 7,8 инча/20 см, моля, изберете според вашите размер на куклата.В случай тъмни цветове, ако го сложите в мокро състояние или поставите на място, това може да доведе до прехвърляне на цветове, затова, моля, избягвайте носенето му в течение на дълго време.

Други функции

Най-добри сделки