.

.

Екзотична Куче С Шарките на Диви Животни Прибиращ Химикалка Химикалка-Макара Синьо Мастило Гладка Химикалка Писалка за Писма, за Мъжете, Жените Офис Химикалки 4 БР.

Екзотична Куче С Шарките на Диви Животни Прибиращ Химикалка Химикалка-Макара Синьо Мастило Гладка Химикалка Писалка за Писма, за Мъжете,

BGN 32.11

Брой продукти
На склад

PCПроизведено в САЩ или са внесени. ➤ Нашата химикалка писалка е изработена от висококачествен материал за КОМПЮТРИ, което е трайна и удобно за писане. ➤ Нашата химикалка писалка пише гладко и е с удобно захващане, което го прави идеален за писане. ➤ Уникален модел на тази химикалка ви дава възможност да се подчертае вашия стил по време на работа или обучение. ➤ Тази химикалка химикалка - чудесен подарък за деца, приятели, колеги, позволяващ им да имат уникалната химикалка. ➤ Химикалки са подходящи за места, където се изискват химикалки, като училища и офиси.Това е класическа химикалка писалка с синьо мастило.Писмо надеждно, химикалка корона гладка, а мастилото не е лесно да се счупят.Идеален за офис дръжки, дръжки за подпис, ученически пособия за възрастни и деца.

Други функции

Най-добри сделки