.

.

QIUKUI 5 бр. Устройство за навиване на Паракорда, Въдица, Макара за Навиване на Въже и Паракорда, Органайзер За Навиване на Кабела, Риболовна риболов линия, Кабели за Гр?

QIUKUI 5 бр. Устройство за навиване на Паракорда, Въдица, Макара за Навиване на Въже и Паракорда, Органайзер За Навиване на Кабела,

BGN 4.79

Брой продукти
На склад

Материал : Нашето устройство за навиване на въжето е гъвкава, здрава, ударопрочную и термостойкую конструкция от полипропилен пластмаса, осигуряваща сверхдлительный срок на годностПратката включва : Съдържа 5 бр. черни моталок за паракорда, органайзер за навиване на въжета за паракорда, който лесно се побира в чанта за насекоми, походный раница, кораб, автомобил, заедно с вашите охотничьим дрешки. Размер : дължина 7,48 инча, ширина 5,7 инча.Конструкция с двоен зъб осигурява по-гъста и сигурна намотку.Чудесен инструмент за използване на открито, на къмпинг, туризъм, риболов, алпинизъм, скокове с парашут, каране на ски; Дръж си паракорд организирани и готови за употреба, премахване на разочарование поради усукани и заплетени линии.

Други функции

Най-добри сделки