.

.

Сверхяркая led табела GLI Open Sign – Выделяйтесь и при дневна светлина благодарение на тази сверхяркой led знак SMD в ярко-синьо и червено цветове – 15 x 5 см, Подходящи за все?

Сверхяркая led табела GLI Open Sign – Выделяйтесь и при дневна светлина благодарение на тази сверхяркой led знак SMD в ярко-синьо

BGN 19.98

Брой продукти
На склад

Федерални договориДържавни поръчки.Местен, така че да ви виждат 24 часа в денонощието. ✔ Висока интензивност, по-ниски оперативни разходи . достигнете висок трафик в магазина си, без високи разходи; достига вниманието на минувачите и да повиши популярността на марката в сравнение с конкурентите си. ✔ Компактен, но мощен. не ви трябва голям прозорец, за да се открояват; там, където пространството е от изключителна важност, тази led табела open ще е като ярка фара, привлекающему хора - идеален за барове, кафенета, фризьорски салони 2 вериги, 2 винта, за да ви наблюдава 24 часа в денонощието. ✔ Висока интензивност, по-ниски оперативни разходи . достигнете висок трафик в магазина си, без високи разходи; достига вниманието на минувачите и да повиши популярността на марката в сравнение с конкурентите си. ✔ Компактен, но мощен. не ви трябва голям прозорец, за да се открояват; там, където пространството е от изключителна важност, тази led табела open ще е като ярка фара, привлекающему хора - идеален за барове, кафенета, фризьорски салони. 2 вериги, 2 винта и 2 куки "S" с източник на захранване, посочени в UL, така че сте готови за работа.

Други функции

Най-добри сделки