.

.

HANABASS Светещи Светлини Празнична Плота на масата, за да проверите За Партита Кукла Снежен човек Централна Лампа Украса Led Украса Подаръци Статуи Градина за Надписи ?

HANABASS Светещи Светлини Празнична Плота на масата, за да проверите За Партита Кукла Снежен човек Централна Лампа Украса Led Украса

BGN 13.41

Брой продукти
На склад

Коледна УКРАСА от смола - изпълнено с глоба изработка, изглежда красиво и елегантно, ще бъде приятен декор за вашия домКоледна УКРАСА -Фигурка на Дядо Коледа с led подсветка, изящна изработка изработка гарантира практичност и дълготрайност.Това може да е добре да декорирате дома.КОЛЕДНА УКРАСА ЗА ПЛОТОВЕ - подходящи за различни сцени, като подарък за парти или лична колекция.Коледна украса-се отнасят за витрини на магазини, къща, офис, хол, търговски центрове. led коледни светлини-Украса Дядо Коледа придават празничен чар на вашия специален ден, много специално и значително.Кръст Бод Пакет включва 1 х Коледен лека нощ украса Характеристики Край гладки и кръгли, без чеп, и няма да навредят на кожата Коледен лека нощ. -Произведен от материал, който има превъзходна здравина и практичност, настолна лампа hoilday. - Създаване на прекрасната украса за дневна, кабинет, спалня, офис, коледно парти и т., коледните фигурки на снежен човек. -Материал : смола, електронни компоненти миниатюрна коледна село - С глоба изработка, изглежда красиво и елегантно, с приятен интериор за вашия дом, светещи коледни къща. - Перфектно допълват вашия дом, може да се комбинират и да се създават различни домашни стилове коледна украса за вашия работен плот.Информация за стоки Декор в коледното теми Вие все още търсите коледен декор?Това е украса за нощни лампи-вашият добър избор, който е направен от материал, който може да продължи дълго. нежна коледна къщичка Подходящи за декорация на вашата всекидневна, спалня, кухня и на други места. коледни кукли-на снежни човеци Ще създаде за вас празничната атмосфера.

Други функции

Най-добри сделки