.

.

Боядисване с Диаманти САМ Diamond Art Мангровый Мост, 5d Диамантена Живопис Пейзаж, Диамантена Живопис Мост Пълен Комплект Диамант и Планински Кристал, за Дома Изкуство ?

Боядисване с Диаманти САМ Diamond Art Мангровый Мост, 5d Диамантена Живопис Пейзаж, Диамантена Живопис Мост Пълен Комплект Диамант и Планински

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Опаковка и размер】 Нашия инструмент включва в себе си всичко, което ви е необходимо за незабавно започване на нова работа (с изключение на рамка), с модел, който сам по себе си е лош вкус фон, което ви позволява лесно да завърши на картината 16x12 инча (40x30 см). 【Високо качество】 платно и водоустойчив хомогенна текстура, самата фигура е лепкава и дъното на пластмасова защитна обвивка, за да се запази фигура лепкава, можете лесно да завърши фигура.Диамант изглежда по-ярък и блестящ на светлината, но при това никога не избледнява.Това е най-популярната украса със собствените си ръце. 【Рисуване】 В свободното време, създаване на картини с диаманти, можете да намалите стреса, да регулира своите емоции и да се отпуснете тялото и ума.В процеса на създаване на диамант картини можете да развиете в себе си интерес към ремесленному на изкуството и да се потопите в него с главата си.Можете също така да създавате картини с диаманти заедно със семейството си и приятелите си, да подобрите отношенията си.Това също е добър избор, за да дарят картини с диаманти на своите приятели!. 【Многофункционален】 Нашата 5 D диамантена кръгла картина в момента е най-популярен домашен монтиране на декоративно изкуство.С уникален, красив и стилен дизайн.Искате ли да го качи в своята всекидневна, кабинета или офиса, ресторанта, бара и т., той може да е украса на мястото, което искате да декорирате. 【Забележка】 Ако сте получили липсващата алмазную рисувани или някакви други проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще решим това за вас възможно най-скоро. 【Лекота на работа】: 1.Нанесете технология инкрустации изкуствени кристали. Прави изображението по-нежна и красива. Водоустойчив сгъсти платно, разположено под повърхността, устойчива на разкъсване. Среден размер, подходящ за всеки, може лесно да бъде обслужвана. Лесно переносимо, покритие е добра водонепроницаемостью и издръжливост. Поставете правилната точка в съответната позиция на платното и леко натиснете. 【Забавно и расслабляюще】: 1.It ще се превърне в чудесен подарък за приятелите и семейството си по време на празниците. Процесът на "Направи си сам" - това е идеален начин да се отпуснете, да се намали напрежението и намаляване на стреса. Диамантена живопис със собствените си ръце може да се използва за украса фамилни стаи и да направите живота си по-хармоничен.

Други функции

Най-добри сделки