.

.

Отшелушивающая Четка за оформяне на брада, Червило, Определени за червило, Верижка за ключове, Цветна Изкуствена Ръчно Пране, Набор от винени бутилки, Въже за ключо?

Отшелушивающая Четка за оформяне на брада, Червило, Определени за червило, Верижка за ключове, Цветна Изкуствена Ръчно Пране,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Здрав материал : Тези държачи за червило са Изработени от висококачествена неопреновой гума с прострочкой и са трайниИзискани подаръци : Този титуляр за червило изпълнена с шарени, цветни, изискан и модерен.Удобството : вече няма нужда Да търси червило Навсякъде в чантата или джоба ви.Дръж го в своя чанта, ключодържател портфейл, раница и каишка ще можете да изберете подходящата червило и балсам за устни не е лесно да загубят, че ще донесе по-голямо удобство в живота ви.Той е подходящ като Сладък подарък за майки, Съпруги, Сестри, Приятели, приятелки, колеги и т. Меки устни през целия ден - не повече Сухи устни!Дръжте Любимия си Балсам за устни в рамките на reach.С нашите държач за балсам за устни-ключодържател никога няма да забравя любимия си балсам за устни, гланц за устни или червило дома. отшелушивающая четка за оформяне на брада, определени за червило, цвят верижка за ключове, комплект за винени бутилки за ръчно пране, книга въже обработват за ключове, качество набор от червило в подарък, и това е на мода за жени колеги, подходящ набор от червило, цвят верижка за ключове, комплект за винени бутилки за ръчно пране, книга въже обработват за ключове, качество набор от червило в подарък, и това е на мода за жени колеги, подходящ за жени Материал : гума Цвят : както е показано на фигура (поради разлика между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, Благодаря ви!) Тегло на опаковката : 12 грама опаковка Размер : 12,0x4 х 3 см (Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Други функции

Най-добри сделки