.

.

Lofaris 7x5ft Чери Парк Фон за Снимки през Пролетта на Обрезной Gsrden Романтична Розово Цвете Дървета на Фона на Розово Природен Пейзаж Детска Фотобудка за Момичета, Декор?

Lofaris 7x5ft Чери Парк Фон за Снимки през Пролетта на Обрезной Gsrden Романтична Розово Цвете Дървета на Фона на Розово Природен

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Материал и опаковка - Изработена от винил, не выцветающий, неотражающий матиран, силно блокиране на светлинаСамо 1 бр фон, поставка или скоби в комплекта не са включени.Размер и цвят - Ш x Г = 7x5 метра, високо-технологична 3 D-печат, реалистични цветове.Широко приложение : Нашето минало може да се използва като фон за снимки, банер за торта декор на стените, тържества, фотография във фото студио, видеозаснемане, директно излъчване и така нататък.Топли уши - не е водоустойчив.Не се допирайте до него вода.Дръж фон, или го увийте в тръбичка, за да гънки.Ако нямате подложки за фон, можете да използвате скоба, пирони или лепенка на стената.Ако е необходимо поставете между фон слой суха кърпа.Моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при най-ниска температура, за да може лесно да се премахне бръчките.Предимство-Директна доставка от завода, персонализиране, лесен за носене, да се изградят силни фотографски ефекти, свържете се с нас преди плащане, изпратете данните на потребителя съобщение (размер, думи, цветът или всички подробности, за да се промени).Подробна Информация1. Материал : Отличен винил, който е устойчив блясък, плътна кърпа, силно блокира светлината, приятна вертикальность, лесно се сгъва. Опаковка : Само 1 бр. фон, поставка или скоби в комплекта не са включени. Цвят : Отпечатан метод высокоцифровой 3 D-печат, които изтичат подробности, отлична цветова обработка.Предимство : Лек, лесен за носене, могат да се вземат със себе си по много места, дълго време се използва, е полезна за затваряне, направени снимките са силен визуален ефект.Персонализиране Можете да се свържете с нас по електронната поща и да ни уведомите за желания от вас размер, ние изготовим за вас.Вашето удовлетворение е нашата единствена цел.Предпазни мерки при използване на продукти 1. Стоки се изпращат по пощата в сгънат вид.Там може да се сгъва.Плътно завийте го патрон на 3-4 дни.Загрейте го с помощта на парната машина ютия от обратната страна на продукта, тогава то отново ще се превърне в гладка. Дръж фон, или го увийте в тръбичка, за да гънки.Ако нямате подложки за фон, можете да използвате скоба, пирони или лепенка на стената.Ако е необходимо поставете между фон слой суха кърпа. Не е водоустойчив.Не се допирайте до него вода. Не стойте прекалено близо или далеч, за да направи снимки.

Други функции

Най-добри сделки