.

.

ULTECHNOVO Празни Бутилки за Лосион 5 бр. за Лосион Многофункционален Крем за Еднократна Употреба Пластмасови Контейнери, Бутилки за Шампоан и Лосиони за Течно Празно С?

ULTECHNOVO Празни Бутилки за Лосион 5 бр. за Лосион Многофункционален Крем за Еднократна Употреба Пластмасови Контейнери, Бутилки за

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Домашен любимецБУТИЛКИ ЗА ШАМПОАН ЗА ПЪТУВАНЕ - Хубаво премия за еднократна употреба за готвене, които да са удобни за използване.ОПАКОВКА за КРЕМ - Произведена от надежден материал, устойчив на падане, не бие, контейнер за сок с капачка, защитена от отваряне.ПЪТНИ БУТИЛКИ - Добра херметичност в случай на случайно изтичане на течност.Практичен дизайн, елиминира отпадъците и всички тезгяха.ПЛАСТМАСОВА БУТИЛКА ЗА ГРИМ - Хубаво премия за еднократна употреба за готвене, които да са удобни за използване.БУТИЛКА ОТ ШАМПОАН за еднократна употреба - Празни контейнери за соковых барове, ресторанти, десерти.Вие дори можете да ги използвате за украса на абитуриентски i. Списък на пакетите 5 x Бутилки за лосион Характеристики -Хубаво премия за еднократна употреба за приготвяне на храна, в които е удобно да се използва празна бутилка от сапун. - течен сапун, шампоан, смес от етерични масла, масло, крем за вана и други бутилки за лосиони. -Изработен от надеждни материали, устойчиви на спад, не се бие, контейнер за сок с защитени от отваряне на капак за бутилки с шампоан за пътуване. -Удобно да вземат със себе си в басейна, на плажа, във фитнеса, в училище, на работа, на къмпинг или туризъм многократна употреба бутилки за шампоан.08 X0 флакон за лосион. -Цвят : Прозрачен преносима бутилка-Материал : дозиране система за измиване на тялото за домашни любимци -Празни контейнери - това е соковые барове, ресторанти, контейнери за лосион за десерти.Информация за стоки, Преносим флакон с лосион за Флакон за лосион е изработен от висококачествен материал за продължителна употреба. Изящна изработка производство на флакона и опаковката го прави красив и изискан, с гладка повърхност, лесна за почистване. за многократна употреба флакон за пътуване, Тя е многофункционална и може да украсите вашето индивидуално пространство, е като къща, баня, тоалетна, офис, хотел и т.

Други функции

Най-добри сделки