.

.

SOIMISS/ 1 Чифт Женски Чорапи до Коляното с Фигура на прилеп, Оцветени с Кръв, за Костюмированной Парти за Хелоуин, Нощта на Ужасите за Хелоуин (Черно № 6)

SOIMISS/ 1 Чифт Женски Чорапи до Коляното с Фигура на прилеп, Оцветени с Кръв, за Костюмированной Парти за Хелоуин, Нощта

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Изработен е от материал, мек и удобен в чорапИдеален за Хелоуин, cosplay, и костюмированной партита.Фигура на прилеп, на чорап създава ужасна е атмосферата на Хелоуин.Създавайте страшно и секси ефекти по ваш избор.Описание на Този предмет е изработен от висококачествен материал за трайност и употреба.Дизайн с фигура на прилеп, се подчертава, загадъчна атмосфера. идеален за всички видове партита, които може да донесе повече забавление и вълнение на парти.Изберете един от тях и да започнете още сега.Характеристики - Цвят : черен. - Материал : Плат. - Размер : Около 73* 10* 0 . 2 см (Д * Ш * В). - Произведен от материал, мек и удобен в чорап. - Създавайте страшно и секси ефекти по ваш избор. - Идеален за Хелоуин, cosplay, и костюмированной партита. - Фигура на прилеп, на чорап създава ужасна е атмосферата на Хелоуин.Пакетът включва 1 x чорапи за Хелоуин.

Други функции

Най-добри сделки