.

.

DESIGNA Штабелируемый Мрежест Настолен Органайзер с 3 издърпващи се-пощенска кутия за писма, 4 Притежатели на Файлове, 2 Странични отделения и държач за Моливи, Несколь?

DESIGNA Штабелируемый Мрежест Настолен Органайзер с 3 издърпващи се-пощенска кутия за писма, 4 Притежатели на Файлове, 2 Странични

BGN 29.13

Брой продукти
На склад

【Всичко В едно дизайн】 Дизайнерски мрежест настолен органайзер е подходящ за вашия десктоп организаторМодерен гуманизированный настолен органайзер има 4 притежателя на файла + 3 чекмеджето на тавата за писма + 1 държач за химикалки + 1 стойка за списания + 1 пластмасова тава за обекти, в които можете да поставите различни канцеларски материали и да приведат в ред вашия работен плот.Модерен цвят и елегантен индустриален вид позволяват това универсално офисному тава за съхранение не само да служи на организатора, но и за декорация. 【Превъзходно качество на 4 притежателя на файлове имат сетчатую конструкция, благодарение на която файл няма да се плъзне надолу.В 2 странични отделения и держателе за моливи предвидено е място за писалки, моливи, ножици и канцеларски материали. 【Лекотата на монтажа 】 Настолен органайзер, без инструменти.Следвайте инструкциите, инсталацията може да се извърши за 5 минути!. 【Голям и богат на функции】Размер на настолен организатор : 14.63"*14" ( Д * W * Г), той може да осигури достатъчно капацитет за организацията на вашите документи, пощенски пратки, писма, каталози и много други, подходящ за дома или офиса.

Други функции

Най-добри сделки